anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce parintii se comporta frumos cu copilul pana la 18-22 ani, dupa care li se schimba brusc modul de vorbire,unele recomandari de viata par spuse in bataie de joc : exorcizeaza-te,mergi la manastire daca nu-ti convine viata asta,etc. iar alte recomandari sunt depasite zilelor noastre si cand le spui asta le e greu sa recunoasca. Toate aceste schimbari de atitudine de parca acel copil le-a devenit dusman peste noapte! Ce au patit? Regreta ca au adus pe lume copilul? Si daca au avut regrete, de ce nu au trimis copilul mai devreme la casa de adoptie? Au traume? Sunt bipolari? De ce nu apeleaza la ajutor daca se simt depasiti si prefera sa abordeze gresit si degeaba?

11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"parintii...18-22 ani, dupa... unele recomandari de viata par spuse in bataie de joc"

se presupune că adult fiind îi lași fără problemele tale și le duci cu tine cu tot

... deși mă mir că apelezi la net in a-ți obloji rănile când tu spuneai că "internetul pe cat de vast e nu ofera mai nimic tuturor"

https://www.tpu.ro/......-nu-mai-e/

| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

Sunt ultimele mele sperante in de-ale internetului. Asa-i, nu ofera continut de care vreau sau am nevoie urgenta s-a.m.d. si oamenii par la fel in mentalitate si gusturi, ceea ce ma deprima si infurie cu atat mai mult dar asta e partea a doua din internet. Probabil ca o sa renunt la multe din aria internetului la ultimele mele constatari. Ultimul experiment.

| lpavel a răspuns:

De fapt ar trebui sa te bucuri ca se comporta cu tine ca si cu un oricare adult! In felul lor te pregatesc pentru viata, te intaresc emotional ca atunci cand vei da de probleme sa nu te ascunzi undeva si sa plangi! Ei vad ca esti slaba emotional si te,, antreneaza" pentru viata! N-o lua de rau, ei te iubesc enorm doar ca stiu cum e lumea de afara de aceea vor sa fi si tu mai tare...

| anonim_4396 explică (pentru lpavel):

Antreneaza pe naiba, inrautateste de doua ori mai mult! Plansul e acolo orice s-ar spune pentru ca aici depinde si de gena (femeie/barbat-femeile sunt cu mult predispuse la plans is alte apucaturi decat barbatii, simplu!). De ce atata osteneala pe degeaba? De ce nu se predau? De ce nu cer ajutorul de la alti apropiati? De mandrii ce sunt si ca le stiu pe toate ca Dumnezeu, ceea ce este gresit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru că s-au săturat să-l țină pe banii lor.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Consider ca ar fi bine sa existe o mica armonie, ca doar de aia exista familie. De ce mai exista "familie"? Ca sa ne scalpam unul pe altul ca nebunii pe nimic? Sa ne amenintam cu tribunale sau reclamatii la politie si sa se duca totul naibii? Sa tot fim martori la scandal fara a face nimic si cand actionam sa stricam totul? Armonie in familie, nu haos!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Rosalia,iti scriu aici ca sa-ti amintesc sa verifici mesajul meu din privat.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Pentru că așa au trăit și ei, epoca de după copilărie.
Ce au învățat, așa procedează.
Sau un alt fel de a spune, ești majoră, descurcă-te!

| anonim_4396 explică (pentru ValentinMihai78):

Atunci de ce nu l-au antrenat de mic cu comportamentul asta potrivnic si de ce la maturitate daca ei considera ca asa e bine? Mi se pare suspect, sincer.

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru că există concepția că fiind copil nu înțelege, percepe realitatea cum este, dar ca să și dea bine în societate, că uite ce își iubesc copilul.

| anonim_4396 explică (pentru ValentinMihai78):

Eu si acum mai am momente cand percep altfel realitatea si numai sunt copil de foarte multi ani. Asadar, despre ce vorbim? Numai parinti terminati.

Întrebări similare