Pe masura ce imbatranesti iti scade si nivelul de energie, care de altfel alimenteaza impulsivitatea intr-un procent considerabil.
Devin mai responsabili și mai conștienți de consecințele vorbele sau a faptelor
Și adhd cică se mai calmează o data cu vârsta, faza e că poți da in demență, greu de spus user Rozalia
Majoritatea ne dam seama ca uneori fiind impulsivi ne dam seama ca ne facem un foarte mare rau noua( iti spun din propria experienta) si un rau celor din jurul nostru caci in momentul in care suntem impulsivi avem tendinta de a spune lucruri sincere dar intr-un mod care raneste, tot ce facem e menit sa reneasca.Eu dupa o perioada in care ma taiam la nervi si dadeam cu pumnii in pereti pana mi se toceau pumnii si lasam sange pe perete am ajuns la momentul in care nu mai puteam sa tac si saream la oricine, nu conta daca e baiat, fata sau barbat, nu aveam cum sa mi-o iau caci am ani buni de box si kickboxing in spate si din cauza reactiilor mele cand se intampla ceva ce ma enerva iubitul meu scotea pe toata lumea din camera si ma imobiliza si imi spunea doar " gandeste-te in ce hal ai ajuns" si incepeam sa plang caci atunci realizam cat rau fac celorlalti ce spun si ce imi vine sa fac caci in momentele alea mi se rupea firul si vedeam negru in fata ochilor iar in acel moment eram in stare linistita sa fac o crima sau sa bat pe cineva pana il las lat
De la sine? Nu.
Doar că viața îi un profesor exigent și îi învață ea de ce este bine să se tempereze
Ceea ce a spus dullcat si experienta de viata acumulata. Ori cat de prost ai fi, nu poti sa te dai cu capul de acelasi perete toata viata. Mai si inveti sa nu fi impulsiv la unele chestii cu timpul.
Barbiie întreabă:
Andra201244 întreabă:
MadaAwwr întreabă: