| GeogG23 a întrebat:

De ce pentru un barbat este atat de important ca o femeie sa nu fi avut alti parteneri?
Continui cu tematica asta in functie de raspunsurile primite la ultima mea intrebare legata de "jobul conteaza?"

18 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dar tu ce parere ai?

| GeogG23 explică (pentru darrio2007):

Pentru supere, control. Daca n-ai experienta sexuala inseamna ca n-ai trecut prin anumite faze ale vietii si crezi tot ceea ce iti spune altul. Esti usor de manipulat ca femeie, iar egoul barbatesc este "smecher". El face orice dintr-o femeie care nu a avut parteneri in trecut. Sunt mai multe ce le-as putea spune aici, dar ma intind prea mult.

| RAY a răspuns:

Dar invers de ce nu ar conta?

| GeogG23 explică (pentru RAY):

Pai invers nu prea conteaza daca barbatul a schimbat 10 femei pe an, dar cand este vorba despre o femeie este o problema.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu pentru barbati.
Aia-s niste baietei virgini, uitati de societate, care spera la femei frumoase si destepte, dar la fel de neexperimentate ca si ei, ca sa le poata manipula.

Eu mereu am preferat fetele cu experienta, si chiar am ocolit din alea cu 0 km, pentru ca efectiv nu aveam ce face cu ele. Aveau asteptari ireale, faceau multe greseli de comportament si pe deasupra nu ofereau mai nimic.

| J0B0MAT a răspuns:

Încurci lucrurile, nu e problemă că a avut cineva mai mulți parteneri, pentru orice om cu toate țiglele pe casă. Problema e dacă are un job nu tocmai legal, gen prostituție, trafic de droguri, mercenari...

| GeogG23 explică (pentru J0B0MAT):

De ce prostitutia nu este legala daca o faci pentru ca tu vrei chestia asta, fara obligatie si pentru ca se castiga bine? Este exact acelasi lucru ca si cu cei care-si vand legumele din propria lor gradina.

| J0B0MAT a răspuns (pentru GeogG23):

Și ăia de vând droguri tot același lucru fac după logica asta.E bine că nu face chiar oricine legile astea.
Dar ți-am zis că există oameni cărora le plac și cei care fac lucruri ilegale, imorale.E o chestie de gusturi, de caracter.

| wildthing a răspuns:

Pentru ca nu o vrei spurcata de p0ola altuia.

| GeogG23 explică (pentru wildthing):

De ce ar fi spurcata?

| wildthing a răspuns (pentru GeogG23):

Pentru ca in mod normal, daca esti heterosexual, simti o scarba/repulsie maxima fata de p0ola altuia.winking

| GeogG23 explică (pentru wildthing):

Ce treaba ai tu cu organul unui barbat care a intrat acolo acum 2-3-10 ani?

| wildthing a răspuns (pentru GeogG23):

Nu conteaza acum cat timp a intrat.

| FreddieM a răspuns:

Dacă fata chiar se îndrăgostește de tine și vrea sa se implice serios într-o relație cu bătaie lunga, ce a fost, ce experiente a avut, chiar nu mai contează, chiar dacă a corpul ei a fost sursa ei financiara.
Dacă sentimentele pentru băiat sunt atat de puternice, e clar ca are o schimbare radicala de mentalitate și ca vrea sa lase trecutul în urma.
Subliniez,, dacă se îndrăgostește sincer''.
Și ca să îndepărtez o ultima ambiguitate din formulerea întrebării tale precedente, e clar ca o persoană nu se poate implica sincer sentimental într-o relație în timp ce se prostituează.
Cheers

| GeogG23 explică (pentru FreddieM):

De ce nu se poate implica emotional intr-o relatie daca se prostitueaza? Este vorba de un job pe care-l faci ca sa-ti castigi existena si deja intri in automatismul clasic al oricarui job.

| FreddieM a răspuns:

Dar care e opinia ta?
Cheers

| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Pentru unii bărbați este foarte important ca femeia să fie pură. Tot bărbații sunt ipocriți și proști pentru că își doresc zeițe ale sexului fără să explice cum pot deveni femeile zeițe fără să fi făcut ceva înainte. laughing)) Nu mai spun că sunt și unele femei care cred în tâmpenia cu puritatea care este cât se poate de toxică.

| GeogG23 explică (pentru VALCUANDREI1994):

Da... ipocrizia este mare iar prostia este transmisa mai departe