Pentru supere, control. Daca n-ai experienta sexuala inseamna ca n-ai trecut prin anumite faze ale vietii si crezi tot ceea ce iti spune altul. Esti usor de manipulat ca femeie, iar egoul barbatesc este "smecher". El face orice dintr-o femeie care nu a avut parteneri in trecut. Sunt mai multe ce le-as putea spune aici, dar ma intind prea mult.
Nu pentru barbati.
Aia-s niste baietei virgini, uitati de societate, care spera la femei frumoase si destepte, dar la fel de neexperimentate ca si ei, ca sa le poata manipula.
Eu mereu am preferat fetele cu experienta, si chiar am ocolit din alea cu 0 km, pentru ca efectiv nu aveam ce face cu ele. Aveau asteptari ireale, faceau multe greseli de comportament si pe deasupra nu ofereau mai nimic.
Încurci lucrurile, nu e problemă că a avut cineva mai mulți parteneri, pentru orice om cu toate țiglele pe casă. Problema e dacă are un job nu tocmai legal, gen prostituție, trafic de droguri, mercenari...
Dacă fata chiar se îndrăgostește de tine și vrea sa se implice serios într-o relație cu bătaie lunga, ce a fost, ce experiente a avut, chiar nu mai contează, chiar dacă a corpul ei a fost sursa ei financiara.
Dacă sentimentele pentru băiat sunt atat de puternice, e clar ca are o schimbare radicala de mentalitate și ca vrea sa lase trecutul în urma.
Subliniez,, dacă se îndrăgostește sincer''.
Și ca să îndepărtez o ultima ambiguitate din formulerea întrebării tale precedente, e clar ca o persoană nu se poate implica sincer sentimental într-o relație în timp ce se prostituează.
Cheers
Pentru unii bărbați este foarte important ca femeia să fie pură. Tot bărbații sunt ipocriți și proști pentru că își doresc zeițe ale sexului fără să explice cum pot deveni femeile zeițe fără să fi făcut ceva înainte. )) Nu mai spun că sunt și unele femei care cred în tâmpenia cu puritatea care este cât se poate de toxică.
Da... ipocrizia este mare iar prostia este transmisa mai departe
JIJ întreabă: