| mentholinks a întrebat:

De ce, pentru unii, e atat de nemernica aceasta viata?

18 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Pentru că și ei sunt nemernici cu ei.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

De acord, dar gandeste-te ca unii se nasc bolnavi si fara sperante, acolo e ghinion de nesansa/

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Da.

Care ti-e viata,, incornoratule? Te pregatesti de sarbatori?

Nu chiar. Tu?

Supravietuiesc si eu ca tot omul, astept sa vina Craciunul si Revelionul sa pot sa ma bucur si eu de libere si de sarbatori + etapa intermediara de Boxing Day!

Mă gândeam la Unboxing

Ce iphone te astepti sa primesti sau ce consola? ca ToT e la moda

Nu sunt în pas cu moda, sunt mai practic. Am deja un LG G4 de juma de an cred și e prea bun. Adică Iphone e prea scump dar LG mi se pare cel mai bun calitate-preț. În rest am un PC cu 16 gb ram, placă video cu 8 gb memorie video pe 512 biti, procesor i5 care duce bine toate astea cu 3.5 ghz, mi se pare că i-am dat un OC să ajungă la vreo 4 mai ales că am răcire cu "apă" foarte bună, monitor de 27 inchi. Tablete am 2 dar nu prea le mai folosesc că am deja telefonul ăsta pe care pot vedea și filme, pot adăuga subtitrări, rulează tot, nici nu îmi trebuie mai mult, ar fi snobism. Am cam tot ce vreau. Aș vrea o chitară electrică mai mult de moft să o zdrăngăn puțin. Am doar una clasică dar e genul mai ieftină și îți dă o durere de degete. Deci nu am nevoie de nimic material.

Consolă nu am nevoie că am deja PC bun. Am o consolă PS2 pe care nu o mai folosesc.

Tu sigur nu vrei sa concurezi pentru un post la NASA cu nava ta spatiala? Ce 'copil' rasfatat esti!

Nu știu dacă răsfățat laughing dar faza e că până acum 1-2 ani aveam un pc cu o vechime de vreo 7-8 ani cu mici schimbări pe care le făcusem acum 5 ani de pusesem o placă video mai bunicică. Am zis că e nevoie de o schimbare și am zis că dacă tot o fac să o fac calumea să merg cât mai mult cu ea. Cum ziceam sunt practic. Și tastatura asta nu ai idee ce mă chioram noaptea pe TPU de exemplu, acum e cu leduri, e mult mai lejer! Oricum o să treacă mult timp până să fac iar schimbări.

Schimbarile sunt binevenite mereu, doar sa ai satisfactii de pe urma lor.

| Doub a răspuns:

Pentru că fiecare are destinul lui
suntem diferiţi, avem vieţi diferite
nujj

| BlackRose03 a răspuns:

Pentru lupta pe care au pierdut-o, pentru prietenii si familia pierduta.Viata e asa neansemnata pentru unii deoarece experientele traite au fost neplacute, asa de neplacute si pline de oroare incat au uitat sa se ridice iar.Pentru cei ce vad viata roz a fost de ajuns o singura iubire, amintire sau o persoana draga ca sa poata spera din nou.Dar nu uita ca unii oameni din lumea asta au avut pur si simplu parte numai de lucruri rele, de nimic bun sau o persoana care sa le poata spuna "Ridica-te!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt foarte sigura pe ce spun
dar nemernic este un adjectiv care i se spune unui om
nu poti spune ca viata este nemernica..ci doar un om poate fi nemernic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta le este "norocul". Unii au viata buna de la inceput pana la sfarsit, altii incep rau de tot dar cu multa vointa si noroc ajung sa o duca bine.

| Fumiko a răspuns:

Pentru ca nu si-au zidit-o bine