Ca in perioada asta nu am de lucru si intru pe TPU, tu?
Acum multi ani era viata mea TPU =nu va conformați cu vieți virtuale, ele nu ajuta cu nimic realitatea dar iți da senzația ca ai parte de socializare si ca in mediul virtual, ești un anonim, eu m-am ales cu o iubire dar din nou o iluzie
A fost o vreme cand din placere, erau foarte multi oameni de calitate aici pe vremuri ei bine si atunci erau cateva uscaturi ca padure fara uscaturi nu se poate dar nu mai sunt pe site multi oameni care mi-au fost dragi sau pe care i-am admirat si stimat.Totusi nu mi-am sters contul caci mai pot avea si eu intrebari la care sa astept raspuns ori se mai ivesc din cand in cand intrebari la care imi face placere sa raspund.
Dar mi-am dat seama ca nu am raspuns sincer de tot la intrebare.M-am inscris pe vremuri aici ca eram si sunt singura, sotul mi-a murit de 11 ani.In mod sigur de as avea un sot si activitate nu mi-ar raminea timp pentru tpu.Sau trei copii de crescut.Acum copiii mei sunt mari fiecare se descurca fata mea de exemplu e in alt oras are imediat 31 si baiatul meu 28 trecuti, nepoti inca nu am sunt mult timp singura si aici mai citesc una alta si citeodata mai si raspund sau intreb.
Mony_4137 întreabă: