Datorita tehnologiei am ajuns asa.Pe vremea parintilor nostri oamenii se bucurau de tot ce insemna viata.Tot ce era in jurul lor nu era la fel de poluat cum este in zilele noastre.Ca de exemplu, cu totii stim ca atunci cand mergem in vacanta la tara, la bunicii nostri, la 22:00 cel tarziu dormim fara probleme..ba chiar intens.Cand ajungem la oras nu mai avem acelasi somn odihnitor, ceea ce ne da de inteles este ca orasul este foart poluat.
Singurul raspuns pe care ti-l pot da e acesta: cu cat omul isi foloseste creierul mai putin, cu atat el devine mai usor de manipulat. Iar din asta poti deduce tot ce vrei tu despre studiile care s-au facut si se fac pe creierul si comportamentul uman.
Imi place mult felul tau de a gandi si sunt perfect de acord cu infintarea unor grupuri care sa faca lucruri constructive si in acelasi timp si amuzante
lumea s-a schimbat datorita tehnologiei de ultima generatie in care telefoanele,tabletele, lapot-urile, calculatoarele, ceasurile de mana preiau puterea, deoarece prezinta un interes mai mare pentru oamenii din ziua de azi si tin sa mentionez aici ca, ma incadrez printre persoanele care stau mult timp pe internet facand lucruri inutile ca de exemplu statul pe Facebook.
din pacate oamenii vor continua sa creeze tehnologii de ultima generatie si oamenii vor prinde tot mai multa dependenta de acestea si din pacate se poate ajunge si mai rau de atat.
nu cred ca am ajutat prea mult
sa ai o zi buna
MadaAwwr întreabă: