| hândel a întrebat:

De ce place oamenilor atât filmele cu zombi? M-am pus aseară să caut un film pentru a-l viziona online, şi nici la jumătatea listei nu ajunsei, că mă plictisisem să tot citesc, şi lista nu părea să se mai termine, iar cu zecile de filme cu zombi în productie de anul ăsta, printre care şi un preferat al meu, Resident evil 4, lista va fi şi mai lungă. Există vreo explicaţie ştiinţifică în acest sens? Apropo, cum mai stăm cu formula aia a virusului zombin? N-au finalizat-o ăstia nici acum, în 2010?! Vreau acţiune! crying

4 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Filmele ca filmele, unele mai reusite altele mai putin reusite. Senzationalul acestui fapt ( fenomenul zombie ) este ca exista. Am vizionat documentare si am si citit, oarecum consternat, despre persoane devenite zombi. Este legat de magia neagra.
Sunt practici si diferite substante care creaza starea si apoi transforma persoana in zombi.

| oz a răspuns:

BitterSweet nu exista zombie, nu mai cititi fratilor toate prostiile.
Cauta filme pe imdb, gasesti acolo tot ce vrei. Daca te uiti la zombie normal ca o sa gasesti zombie.

| Razvan a răspuns:

Sunt cele mai proaste filme astia cu zombi.In prima jumatate de ora a filmului nu se intampla nimic si incep sa adorm.Ar fi si alea cu subiectul "Halloween" cu care ne omoara producatorii pe la sfarsitul toamnei in fiecare an.Lasa-ne domne in pace cu efectele alea de doi bani! Nici bunica-mea nu s-ar speria la asemenea filme.Mai bine treceti pe comediilaughing

| oliver427 a răspuns:

Si mie imi plac filmelem co zombi, parearea mea e ca sun niste filme reusite