Consider că ploaia este normală oricând, mai puțin iarna, când ninge. Primăvara și toamna sunt cunoscute ca anotimpuri ploioase, cu instabilități termice, atmosferice.
Am observat că în România a plouat mai multe zile în rând. Nu am o explicație pentru aceasta, însă cred că este normal.
Vara, în România sunt temperaturi de +35C, atunci vei spune: De ce e așa de cald?
Dupa parerea mea ploaia este buna acum, deoarece o sa vezi la vara cat de cald va fi. Pot sa fie si schimbari climatice cu factori care fac aceste schimbari. Cum a fost tornada aceea din Romania. Normal noi nu avem asemenea tornade atat de puternice. Climatul se mai schimba, dar crede-ma, cand va veni caldura mare vei vrea sa fie din nou timpul asa.
Oare de ce? pentru ca mancarea care o avem nu apare asa din senin nu? e undeva pe camp si are nevoie de apa si inca multa, ploaia trebuie sa fie o bucurie ca ploua nu o plangere, bine ar fi daca ar ploua mai mult s-ar face legumele, fructele, aerul nu ar mai fi asa poulat
Lasă mă să plouă. Că nu-i face nimănui rău. Chiar acum plouă la mine. Mie îmi place foarte mult ploaia. Și atmosfera mai mohorâtă. Plus că e foarte bună pentru pomi și recolte.
Utilizatoare123 întreabă: