| booh a întrebat:

De ce poarta stewardesele vesta anti-glont?
Miercuri pe cursa Bucuresti-Roma am observat la una dintre stewardese vesta anti-glont(ma uitam la sani si am vazut negru). M-am speriat, am crezut prima data ca e terorista, am inceput sa tip: "Esti terorista? De ce ai vesta anti-glont? Ea:"Calmeaza-te!" Eu:"Ca altfel ce? Explodeaza bomba?" laughing E cand am zis bomba in 2 secunde a venit un smecher mi-a pus insigna SRI in fata si m-a dat jos, am stat 4 ore de vorba cu ala, il durea pe el de terorism fix in... Ca asta imi vorbea de filme si de masini, cred ca imi spunea si de femei, dar trebuia sa prind urmatorul avion.
Dar tot n-am inteles de ce poarta vesta anti-glont? Ca eu ca pasager ma simt in pericol! Nu ma ajuta la nimic!

10 răspunsuri:
| Roby67 a răspuns:

Chiar asa sa fi fost? Sau ai incurcat vreun film cu realitatea?

| Anca a răspuns:

Asta e ultimul cosmar al tau?
Cand a fost asta? Azinoapte? laughing)

| Anca a răspuns:

Tipu, eu ca tine am mai fumat.
Tipic...copil de bani gata, care crede ca, daca foloseste bmw lu tati sa mearga la scoala, e cel mai bazat in pantaloni laughing
Te cam inseli ...cam f tare laughing

| Anca a răspuns:

Tipu, cu fumatu era o metafora. Pacat ca n-ai inteles-owinking
Acum am inteles ca. la scoala mergi si fara bmw si degeaba happy

| Anca a răspuns:

Tipu, ce dume de *** ai in tine nu pot sa cred laughing

Cati anisori ai puiule deºmi vii cu replici din melodii? laughing

Crezi ca ma afecteaza cu ceva hormonii care iti tzopaie tie prin cap? Ti-ar trebui o femeie adevarata sa te linisteasca, dar din pacate tu te iubesti doar cu "dreapta".
Iar femeile pe care le inventezi tu aici, cred ca sunt prietene imaginare din fanteziile talewinking

Hai noroc si la mai mare laughing

Răspuns utilizator avertizat
| rebb a răspuns:

Tare fazalaughing, dar poate chiar nu era vesta anti-glontthinking

| eugem35 a răspuns:

Poate era o vesta din kevlar anti cutit si obiecte taioase ori cum la astfel de cazuri eu aleg sa trag in cap sau sa aplic lovitura fatal la nivelul gatului sai incheietura mini in cazul luptei cui un cutit sa scoti inamicul din lupta este greu sa urci in avion cu o arma de foc pecand obiecte taioase mai usor si o vesta anti glont este foarte groasa si incomoda sa nu mai vb de cele cu placute de ceramica care rezista la gloantele trase de mitraliera de companie si pusca semi automat cu luneta si o astfel de vesta ajunge si la 20 de kg pe cand una usoara are cateva kg daca era o vesta anti glont nu aveai cum sa te uiti la sani ei ca vesta vine pina aproape de gat nu se vad sani iar un avion presurizat nu-i trebuie mult explozibil cateva zeci de grame sa il faci praf,