Tipu, eu ca tine am mai fumat.
Tipic...copil de bani gata, care crede ca, daca foloseste bmw lu tati sa mearga la scoala, e cel mai bazat in pantaloni
Te cam inseli ...cam f tare
Tipu, cu fumatu era o metafora. Pacat ca n-ai inteles-o
Acum am inteles ca. la scoala mergi si fara bmw si degeaba
Tipu, ce dume de *** ai in tine nu pot sa cred
Cati anisori ai puiule deºmi vii cu replici din melodii?
Crezi ca ma afecteaza cu ceva hormonii care iti tzopaie tie prin cap? Ti-ar trebui o femeie adevarata sa te linisteasca, dar din pacate tu te iubesti doar cu "dreapta".
Iar femeile pe care le inventezi tu aici, cred ca sunt prietene imaginare din fanteziile tale
Hai noroc si la mai mare
Poate era o vesta din kevlar anti cutit si obiecte taioase ori cum la astfel de cazuri eu aleg sa trag in cap sau sa aplic lovitura fatal la nivelul gatului sai incheietura mini in cazul luptei cui un cutit sa scoti inamicul din lupta este greu sa urci in avion cu o arma de foc pecand obiecte taioase mai usor si o vesta anti glont este foarte groasa si incomoda sa nu mai vb de cele cu placute de ceramica care rezista la gloantele trase de mitraliera de companie si pusca semi automat cu luneta si o astfel de vesta ajunge si la 20 de kg pe cand una usoara are cateva kg daca era o vesta anti glont nu aveai cum sa te uiti la sani ei ca vesta vine pina aproape de gat nu se vad sani iar un avion presurizat nu-i trebuie mult explozibil cateva zeci de grame sa il faci praf,
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: