Ca sa nu muste ...pentru ca unii caini sunt periculosi si musca dar cu ajutorul acelei botnite. nu mai au cum
Doamne... pai hai sa o luam altfel. tu mergi linistit pe strada si vine un caine si te musca o data de picior, iti rupe si pantalonii cum a zis si @ciprianos si iti lasa o rana de toata frumusetea pe picior. ti-ar conveni? eu cred ca raspunsul tau este NU. de aceea nu toti cainii trebuie neaparat sa poarte botnite. dar cei agresivi trebuie pentru a nu rani pe cei din jur.
Pentru a nu musca oamenii.Mai ales aceste botnite se pun la cainii rai cum ar fi pitbull, amstaf sau bullterier chiar mai multi! Mai bine ai pune burta pe care nenit-o!
Deny multumesc pentru raspuns
Scrie undeva ca anumite rase trebuie sa poarte botnite in public? Rasele de caini agresivi...sau ceva de genul asta?
Buna! din partea mea mai corect ar fi ca toti sa poarte in momentul cand sunt scosi la plimbare, exceptie facand rasele de talie mica! Si pe cei maidanezi i-as culege si ingradi intr-un parc al lor, sa nu mai fie un pericol public!
Asadar, le punem botnita pentru protectia celor din jur!
Doh.numa oameni incuiati la minte pe aici..."caini periculosi".sa fim seriosi
ON: sunt anumiti caini CONSIDERATI,repet,. CONSIDERATI periculosi care, prin lege, tr sa poarte botnita...desi asta e o magarie si o discriminare! fine.
De obicei botnita poarta cainii care sunt agresivi, indiferent de rasa
@AnOnImUL mai bine ramaneai anonim pentru tot restul vietii tale fratica
citeste legea nene, citeste interviu dat de presedintele asociatiei chinologice romane...si dupa vorbeste
rasele alea sunt CU POTENTIAL agresiv,daca nu le dresezi sunt agresive (la fel ca toti cainii,pentru ca,cainii se trag din lup, animal de haita)
Dar potentialu agresiv poate fi eliminat prin dresaj...
O zi buna, FAGGOT!
PieptulPuiului întreabă: