| Alex a întrebat:

De ce poţi să ai încredere în Biblie? Cum putem şti că Biblia pe care o avem astăzi este demnă de încredere? Poate o persoană inteligentă să creadă în Biblie?

3 răspunsuri:
| RUMBURAK a răspuns:

Nu trebuie sa crezi in biblie! Trebuie sa crezi in cel despre care vorbeste biblia.

| Marijuana a răspuns:

Bai nene, da` tu uneori ma faci sa cred ca nu gandestistraight face

In fine... Dumnezeu sa te ierte pentru nimicul care e in capul tau...happy

Paaaa

| Winniee a răspuns:

Stiu si eu ma gandesc uneori asa. Dar nu ma gandesc la Biblie in mare si in mici capitole si o studiez.Nu in teleg cum s-a format Dumnnezeu.Biblia zice ''cunoaste si nu cerceteaza''(sau ceva in genul asta). Parerea mea e daca vom cerceta vom vedea ca e o aiurea( de asta nu trebuie sa cercetamstraight face). Cum a facut cineva din pamant o fiinta vie.Nu e mai normal sa evoluam din maimute? Nu e mai corecta ipoteza savantiilor decat a Bibliilor.Trebuie sa credem in Dumnezeu dar sa nu exageram.
Daca Biblia e opera unui incident? Deunde stim ca tot ce scrie in ea exista? E greu sa stii.De asta un om normal nu trebuie sa isi puna toata increderea in Biblie sa mearga pe fortele proprii. Dar daca Dumnezeu exista? Cum este posibil? POate ca asta o stabil doar noi.
In fine, hai sa credem putin ca cine stie poate ne inselam.