| BlueBell07 a întrebat:

De ce probleme de o anumita natura sufera cineva care te invita 10 zile in concediu,dar cand ajungeti la fata locului,vrea sa se intoarca acasa pentru ca nu i-a placut cazarea pe care ati ales-o si s-a certat cu managera hotelului? (Drumul lung,ca drumul, dar mai cari si bagaje cu haine pentru 10 zile dupa tine!)

Răspuns Câştigător
| Mindfulness a răspuns:

Multi sunt nebuni dar nu au caracter sa admită. Nu putem știm cu exactitate, poate fi si o boala psihica poate fi și un grad de retardism mintal.

| BlueBell07 explică (pentru Mindfulness):

Sau si una, si alta. Si mie mi s-a parut retardata. Nu am mai pomenit asa ceva pana acum.

20 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu i-a placut cazarea pe care TU ai ales-o sau pe care ea aa ales-o?

| BlueBell07 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Cazarea pe care eu am ales-o. E drept ca erau minusuri acolo, dar cand cauti ceva mai convenabil nu poti ave amari pretentii. Ea voia un palat probabil din banii aia putini.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru BlueBell07):

A gasit cusur la ceva ce ai facut tu.
Daca gasea ea cazare, atunci era locatia perfecta.
Nu-ti mai bate capul, a trecut.
Invata din experienta asta.

Banuiesc ca m-a chemat acolo cu alt scop, de vreme ce a vrut sa ne intoarcem acasa din prima zi in conditiile in care nici nu puteam sa plecam cu trenul in aceeasi seara cu ziua in care am venit la 4 dimineata decat daca gaseam bani de bilete pentru acea zi(ceea ce e mai greu pe litoral). Avea altceva in cap individa asta. Si cearta iscata cu mine a fost un pretext. O supara ca nu vreau sa ma intorc cu acelasi taximetrist cu care venisem in prima zi. Nu am inteles de ce trebuia sa fim musai legate de gat si sa mergem musai cu acelasi taximetrist. Puteam fiecare din noi sa luam ce mijloc de transport voiam. Nu era musai sa ne intoarcem la fel daca nu voiam sau nu consideram ca e bine.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru BlueBell07):

Nu pare genul de persoana care sa detina autocontrol. Nu te mai gandi si tine-o la distanta.
Taximetristul a fost probabil un flirt al ei, mai ales ca i-a luat si nr. De obicei suni la firma de taxi, nu stii ce sofer primesti.

Era un tip dubuios si avea o masina neagra, cam murdara si atipica pentru un taxi. Nu stiu ce flirt o fi fost intre ei pentru ca ea nu e deloc atragatoare, iar individul nu era atras de ea.Nu aveau de unde sa se cunoasca.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Stii, cand pleci in vreo vacanta, e imposibil sa-ti placa tot la colegii de calatorie. Mai apar neintelegeri.
Totul e cum te comporti. Vrei sa te simti bine, lasi tu de la tine, lasa si celalalt. O data faceti cum zici tu, data viitoare faci cum vrea celalalt.
Colega de care povestesti este instabila emotional. Nu pare o companie placuta.

Eu nu am inteles de ce m-a invitat in vacanta daca nu era dispusa sa lase de la ea. Eu nu i-am facut nimic. cea care a intors-o a fost managera, dar si acolo mi s-a parut ciudat sa se poarte asa. Trebuia sa preconizeze ca nu pot merge toate snur.

| Miruna333 a răspuns:

Probleme cu nervii, anxietate, impulsivitate, nevoie de control. O persoana super imatură si instabilă emoțional!

| BlueBell07 explică (pentru Miruna333):

Totusi,e destul de ciudat sa te cari 7 ore cu trenul noaptea pana la destinatie, carand dupa tine si un geamantan mare cu lucruri pentru 10 zile. Mie nu mi se pare normal.

E vorba de cineva de 51 de ani, nu de o copila de liceu.

| Miruna333 a răspuns (pentru BlueBell07):

Si daca are 20, si daca are 70, acelasi lucru se aplica. Problemele si imaturitatea raman, daca nu face nimic in acel sens

La 50 ar trebui totusi sa gandeasca mai mult. Creierul e mai copt la varsta asta. Doar nu te duci cu poseta la mare. Ai ditai geamantanul pe care il cari 7 ore cu trenul inapoi.

| Whitte a răspuns:

Cate haine ai putut cara pentru 10 zile?
Cred ca tipul nu te-a mai vrut. Ai spus sau ai facut ceva care l-a facut sa se razgandeasca.

| BlueBell07 explică (pentru Whitte):

E vorba de doua colege de serviciu aici.

Femeile isi iau multe haine pentru 10 zile sau alte lucruri necesare pentru atatea zile de stat departe de casa. Doar nu pleci cu poseta la drum lung.

| Whitte a răspuns (pentru BlueBell07):

Doua femei? Si colega te-a invitat, adica iti platea sejurul?
Hm, rectific. Tipa (nu tipul) nu te-a mai vrut. In 7 ore de drum ti-a vazut adevarata fata.

Ce fata mi-a vazut, nu te supara? Nu mi-a platit sejurul. Eu mi l-am platit singura. Nu am nevoie de banii altora.

O remarca fara logica. Daca nu ma voia cineva drept tovarasa de drum, nu ma invita in vacanta cu ea. Cum vine asta? Acasa esti amica ok cu mine si cand ajungi la destinatie, deodata nu mai e ok sa fii amica? Pai, nu ma stiai deja de mult timp?