| Alverto a întrebat:

De ce reclamele românești sunt așa de penibile? Sunt singurul care crede asta?
Un mic exemplu: https://youtu.be/kZZb2gSUdlg
Când o văd la televizor îmi plesnește o venă și dau pe alt canal.
Nu am nimic cu cei din reclama, problema e că nu e făcută cum trebuie, nu are aspect vizual și auditiv, nu atrage pur și simplu. Problema sunt directorii executivi de la acea firma. Adică sigur că nu o sa mai cumpăr acel produs pentru ca are o reclamă care nu e atractiva.
De ce nu așa?:
https://youtu.be/M7FIvfx5J10

https://youtu.be/z812b5fDuD8

Așa da.
Nu ați vrea să vedeți reclame mai profesionise și nefăcute la mișto?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce nu faci tu? daca stii cum se fac in mod profesionist, esti genul care se plange din orice, critica, judeca dar mereu e acolo inchis in wc cu lumanarea aprinsa

| Alverto explică (pentru RAY):

Da, așa este, sunt cu lumânare in wc
Dar dacă sunt cu lumanarea in wc de ce ar fi treaba mea sa creez reclame bune? Gândești și tu?
De asta am și întrebat, sa vad daca romanilor le plac reclamele actuale, daca da, nu am nimic împotriva. Daca nu, voi face cumva să apară la TV și reclame de calitate. Și asta știu și de la oamenii din realitate, se plâng de reclame, deci știu care e adevărul despre reclamele românești.

| RAY a răspuns (pentru Alverto):

Scuze,credeam ca esti genul emo cu venele taiate, mann asta prinde la public,eu am avut un blog de stiinta,educatie,degeaba,asta e mentalitatea romaneasca, chiar am vazut o piesa de teatru foarte faina, aia da comedie, sarmale cu dragoste, tvr cultural

| Dismally a răspuns:

Tu crezi ca reclama se face asa cum ii trece prin cap lui Gigel de la firma X? big grin Se studii de piata si analize foarte serioase inainte de a fi creata reclama, altfel ar fi inutila, bani pierduti... De ce sunt penibile? Acesta este nivelul poporului roman; asta intelege, altceva s-ar putea sa fie peste inteligenta lui limitata.

| Alverto explică (pentru Dismally):

Și ce? Tu crezi că dacă o reclamă daca e complexa e și buna? Cele mai simple lucuri sunt cele mai bune. Cum e reclama de la Volvo.
De ce sunt penibile? Pentru că scenariul este unul sărăcăcios, ritmul sonor la fel și el, iar piesa de rezistenta ce atrage în special publicul țiganizat adică tente provocatoare.
Și lasă proastul argument pentru că vai doamne poporul român. Tu prin poporul român te referi la 1 singura persoana și e penibil. Tu nu ești român? Asta însemna că și tu te incadrezi in nivelul nostru slab :^I

| Dismally a răspuns (pentru Alverto):

Gresesti, scopul unei reclame este "sa vanda" produsul, deci o reclama buna este una care face asta, indiferent cat e de penibila. Spre exemplu, reclamele la Catena, cele cu Arsinel au fost foarte bune desi la fel de penibile, pentru publicul tinta au fost perfecte. Daca nu stii mare lucru despre marketing nu vei intelege unele decizii si ti se vor parea proaste. Spre exemplu de ce crezi ca in majoritatea magazinelor mari fructele si legumele sunt chiar la intrare si nu in alta parte? Crezi ca le-au pus asa dupa ureche?

| Iote a răspuns:

Credeam ca eu sunt singurul care crede asta.
Si sunt si mai proaste decat exemplul dat de tine. Ma cert singur cu televizorul/radioul, de multe ori cand aud ce debiteaza aia.
Cine le face, sunt niste analfabeti functionali. Cum or fi ajuns in posturile alea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca incercam sa copiem si copia nu are valoare