De ce trebuie să fouț plăcerea omului?
Adolescența e cea mai bună perioadă pentru așa ceva.
Da, dar macar sa bea acasa fara parinti, nu cot la cot cu adultii la ora 15 intr-un restaurant.
A, ca să fie doar bețivi, nu și integrați în societate.
Pt ca au vazut ca merge. Daca amenda pe care o platesc o data la nu stiu cate luni cand primesc o amenda e mai mica decat profitul pe care il fac vanzand minorilor zilnic, de ce sa nu o faca? Eu zic doar ce gandesc ei
Ideea e ca nu primesc doar amenda, se poate suspenda si activitatea la a doua abatere, deci concluzia este ca nu si-au luat de 2 ori amenda pana acum, in 15-20 de ani.
Nu stiu dar eu si cand ma duc la magazine vad adolescenti care iau tigari si bautura si nu am vazut sa le fie cerut buletinul pana acum
Nu inteleg exact ce vrei sa spui.
Sunt plătiți de PATRONI LOCAȚIEI ȘI LOCALULUI. astfel și de altfel nu ar mai avea profit căci tineri inconștienți sunt văzuți ca saci cu bani știe ca le da părinți și ăștia merg în discoteci cluburi se drogreză până nu mai știe de ei alți îi face de bani și alți de buzunare ăștia consumă bani ca pe bandă rulanta la narghilele figuri și aparențe sa dea bine la lumea cu disperați de atenție și figuri...
AuRevoirSimone întreabă:
fabian12345326 întreabă:
Cristina2008 întreabă: