| 31957319 a întrebat:

De ce romancele noastre, care lucreaza la birouri, lucreaza in tocuri?
( sunt de doi ani in irlanda, si am vazut foarte putine )
Ale noastre le place sa se auto-chinuie?

8 răspunsuri:
| cotzobel a răspuns:

Probabil ca sunt prea mici de statura, si de aia poarta tocuri, sa le vada clientii cand stau pe scaunbig grin

| M.madallina a răspuns:

Oamenii din starinatate sunt mai comozi(am observat si eu in franta). mama mea lucreaza la birou si merge in fiecare zi la munca pe tocuribig grin

| di@n@ a răspuns:

Romancelor le place durerea, ce nu facem noi pentru a arata bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că tocurile fac femeile mai sexy şi mai înalte, aşa că teoretic nu se "auto-chinuie"
Mult succes happy

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Buna, si eu sunt in strainatate, si lucrez la birou big grin. dar nu intodeauna merg in tocuri la munca, depinde de starea care o am, de ceea ce voi avea de face (la munca) in ziua respectiva...etc.
De obicei merg imbracata cu o pereche de jeansi, o bluzita sau un plover mai finut, si o pereche de cizmulite (iarna tongue) cu talpa plata.ma simt foarte confortabila, si in plus pot fi diplomata si fara tocuri de 15 cm tongue.
Dar mai sunt si zile, cum ar fi sambata cand nu am mult de munca si nu am program cu publicul, in care merg imbracata sport, si chiar si seapca happytongue.

era sa uit...in zilele in care stiu ca trebui sa vina tehnicianu sa imi verifice pc-ul merg in tocuri si imbracata mai :-> :->hee hee

O noapte placuta!

| Razvan a răspuns:

Daca ar purta numai la birou tocuri ar fi ceva... dar daca s-ar putea ele ar purta tocuri si cand fac sporthee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a parea mai inalte

| mihaa a răspuns:

Eu sunt una din femeile care poarta tocurii si, o zic ca mare mandrie ca am purtat tokurii si in perioada sarcini, si cu cea mare alergam pe o banda de cablaje, dar ma rog, port de placere, nu ma dor picioarele delokk ca tokurii, fara ma simt cam aiurea si imi place f mult cum arata la tinuta,, blugii, o rochita, si de mentionat este ca am 1, 62 m si port tokurii de la 5 la 12 cm, nu e problema