| Nita a întrebat:

De ce Romania e asa de cunoscuta in Europa?

Răspuns Câştigător
| funnygirl a răspuns:

Pentru ca noi avem cersetori si traseiste peste tot aaaa si sa nu uitam ca numai la noi l fiecare colt de strada cata guta, salam si alte alimente

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Numărul crescut de infracțiuni comise de români.
Pa, pa.

| Silvia a răspuns:

E vedetaaa, malaughing.

| gigiro a răspuns:

Romania nu e cunoscuta (din cauza unui prost administrat Minister al Turismului). Romanii sunt cunoscuti, ori ca genii, ori ca lichele. Ne trebuie mult timp pana ii convingem cum suntem cu adevarat.

| nobody_9468 a răspuns:

Esteee?
Ca orice tara are partile bune si reletongue.Eu ma mandresc ca sunt roamancahee hee

Bafta.

| HBK a răspuns:

Adevarul este ca suntem cunoscuti dar din pacate in cel mai rau mod:hoti, criminali, talhari si lista poate continua.Pacat ca ii afecteaza si pe acei romani de nota 10 care sunt plecati. Ii influenteaza negativ, pentru faptul ca din cauza unora am ajuns sa fim catalogati astfel cu totii.Trist.

| kukubau a răspuns:

Hoti inteligenti, tara cu un numar mare de :parlamentari, deontologi, inteligenti, smenari, cocalari, saraci cu vile/palate si cu un numar impresionant de gropi in asfalt. Tara minunata, cu nenumarate potentiale turistice si cu un numar pe masura de oameni pe care-i dor exact in... de semenii lor (vreau sa fiu si eu deputat rolling on the floor si nu numai tongue)

| Symona a răspuns:

Pt ca suntem tara de cel mai jos...
laughing

| Anonim_5535 a răspuns:

Pai din cauza cocalarilor prea multi si pitipoancelor dar sa nu uitam ca avem si o padure buna de LEMNE pentru foc
(Si sa nu mai dam vina numa pe romi... ca nu toti sunt la fel..., eu sunt roman)
dar mai sunt si locuri frumoase de vizitat.
Sunt multe exemple

Întrebări similare