Cum ai ajuns campionul zilei?
Nu prea esti de folos.
Citeste regulamentul si apoi critică. Poate inveti si tu ceva.
Eu nu am auzit barbati injurand asa femei... da barbati intre barbati suficienti. Acum vine intrebarea, de ce i ai zice si unui barbat asa ceva, ca doar nu ai vrea sa ti o suga e bune
Inteleg ce spui dar ideea in sine mi se pare dubioasa, de ce sa existe injuraturi de genul asta, adica pune te in locul unei femei, sigur se va simti ciudat cand aude asta.
E injuratura si gata! Sunt cuvinte triviale care nu trebuiesc folosite. Poae in mahala.
Ce se intampla in pat in timpul partidelor de sex, e treaba lor!
Cred că tot din același motiv pentru care bărbații judecă și râd de prostituate, fetele care fac videochat etc, dar tot ei le caută.
Condamnă niște lucruri, dar care le și plac.
Dupa ce o sa sugi p... vei înțelege injuratura. Banuiesc ca n-ai facut-o inca.
Si acum ca vorbesti de sensuri, nici o injuratura nu a avut vreodata sens. E o vorba aiurea spusa la suparare.
Aceasta injuratura vine din lipsa de educatie, bun simt si lipsa de respect.
Stii ca e si in engleza expresia nu? asa ca nu doar "romanii folosesc aceasta expresie". ce sa stii tu la 11 anisori...
Acum hai sa o luam si invers. Nu cred ca exista fata care sa nu îi placa sa suga acadele si baiat sa linga pasarica. Ce crezi?
Poate au diferite feluri de interpretare a dragostei. cine stie? poate doreste si de la femei si de la barbati. de unde sa stim noi e fix treaba lui
deutza816 întreabă:
nyoentox2002 întreabă: