| elena_3173 a întrebat:

De ce romanii nostri au adoptat sarbatorile altor tari cand noi avem Dragobetele in loc de Valentin's day; Haloween s. a? De cand ni s-a facut rusine cu traditiile si obiceiurile noastre, vechi de atatia ani?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pentru că suntem handicapați și nu știm să ne punem noi în valoare sărbătorile noastre care sunt mult mai frumoase și interesante peste hotare!
Scuze de exprimare dar am o doză de nervi activi!
Pa, pa.

2 răspunsuri:
| RMihai a răspuns:

Mda chiar nici eu nu suport asta cand vad la scoala cum se organzieaza bal de haloween imi vine scarba nici nu am participat vreodata, de valentin's... nici asta nu o suport dar recunosc ca i-am cumparat un cadou mic prietenei mele am facut-o pentru ea ca in rest nu ma doare deloc de sarbatoarea asta, nu ii pot zice ca pe mine nu ma intere si nu sarbatoresc poate s-ar supara...as fi vrut sa il dau pe 28 de dragobete dar il dau in seara asta ca maine ii 14 si ma scap, bye bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptr ca noua nu ne ajung sarbatorile.Si apoi sa stii ca e bine sa le sarbatorim pe toate mai ales daca se lasa cu mincare si curge bautura ca Dunarea.Sarbatorile dragostei sint bune amindoua. Dragobetele sa-l sarbatorim prin dragoste iar pe sfintul american sa-l sarbatorim prin sex ce mama naibii.