Pai în concepția lor o data ce ai lucuri scumpe te poți integra intr-e oameni cu bani.O data ce ai un telefon performant ce face poze și videoclipuri frumoase, poți sa postezi pe internet și sa faci bani.
Plus ca dacă te întâlnești frecvent cu cineva, iar acel cineva vede ca tu ai haine de firma, telefon smecher etc se gândește ca nu ești pe interes ca ai bani.Si uite asa face cinste el/e măcar cu o masa...
Sau, pur și simplu dorinta unora de a avea un lucru mai performant sau mai frumos primează în fata foamei în anumite momente.
Habar n-am.
Eu am un Motorola de 700 de lei. Chir dacă mi-aș putea permite orice altceva.
Până la urmă, un telefon e... un rahat de telefon
Nu știu, eu nu mi-am luat niciodată iPhone. Samsung e suficient de bun și mai ieftin.
Nu cred că există un sindrom în privința aceasta, ar fi goana după avuție, însă da de multe ori am văzut că ultimul model de telefon apărut este întotdeauna mai bun și binevăzut atât în societate, cât și pe piață, față de un model vechi și mereu oamenii vor fi tentați să tindă spre așa ceva. Iphone este mai diferit. Bineînțeles, este vorba și despre popularitate, reclamă, brand-ul în sine etc, cat si despre profesionalismul aplicațiilor.
Asta se numeste sindromul romanului prost care e si fudul dar si rupt in gura de foame, ca trebuie sa ne vada Bianca si Camelia ca ne-am luat aifon ultima fita draga, sa nu fim mai prejos, daca avem Samsung sau altceva suntem tarani.