| RosaliaOriginala a întrebat:

De ce românii se grăbesc să își cumpere iPhone uri extrem de scumpe in rate iar apoi se plâng că mor de foame și nu au cu ce să plătească facturile? Cum se numește acest sindrom? Bogatul muritor de foame?

9 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Pai în concepția lor o data ce ai lucuri scumpe te poți integra intr-e oameni cu bani.O data ce ai un telefon performant ce face poze și videoclipuri frumoase, poți sa postezi pe internet și sa faci bani.
Plus ca dacă te întâlnești frecvent cu cineva, iar acel cineva vede ca tu ai haine de firma, telefon smecher etc se gândește ca nu ești pe interes ca ai bani.Si uite asa face cinste el/e măcar cu o masa...

Sau, pur și simplu dorinta unora de a avea un lucru mai performant sau mai frumos primează în fata foamei în anumite momente.

| Hammurabi a răspuns:

Habar n-am.
Eu am un Motorola de 700 de lei. Chir dacă mi-aș putea permite orice altceva.
Până la urmă, un telefon e... un rahat de telefon laughing

| Holiday a răspuns (pentru Hammurabi):

"Până la urmă, un telefon e... un rahat de telefon"

De fapt un telefon in ziua de astazi e mult mai mult de atat. Dar da, unii il folosesc doar sa vorbeasca la el, si eventual pentru whatsapp, sau waze.hee hee

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu știu, eu nu mi-am luat niciodată iPhone. Samsung e suficient de bun și mai ieftin.

| blackann a răspuns:

De tarani ratati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred că există un sindrom în privința aceasta, ar fi goana după avuție, însă da de multe ori am văzut că ultimul model de telefon apărut este întotdeauna mai bun și binevăzut atât în societate, cât și pe piață, față de un model vechi și mereu oamenii vor fi tentați să tindă spre așa ceva. Iphone este mai diferit. Bineînțeles, este vorba și despre popularitate, reclamă, brand-ul în sine etc, cat si despre profesionalismul aplicațiilor.

| gapb a răspuns:

Asta se numeste sindromul romanului prost care e si fudul dar si rupt in gura de foame, ca trebuie sa ne vada Bianca si Camelia ca ne-am luat aifon ultima fita draga, sa nu fim mai prejos, daca avem Samsung sau altceva suntem tarani.

| Paracetamol0lol a răspuns:

De proși și de neajunși

| Fantaspirit2k23 a răspuns:

Asta a fost buna laughing