| LoLiTaBella a întrebat:

De ce romanii sunt atat de reticenti la termenul de amanta? Si de ce mereu se asociaza termenul de amanta cu cel de c***a? Si chiar vi se pare ca amanta e cea care distruge o casnicie?

Răspuns Câştigător
| IDN a răspuns:

Ce natie nu e reticienta la cuvantul amanta? pe sondaj nu cred ca nici sotiile de alta nationalitate nu au alte sinonime pentru amanta.barbati sunt la polul opus.

8 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Buna!
Daca tu ai fi casatorita si ti-ai prinde barbatul cu o femeie,cum ai numi acea femeie? bineinteles ca i-ai zice curva si apoi le-ai povesti prietenelor tale ca barbatu tau avea amanta!
Si,da,amanta e cea care distruge o casnicie! poate ca uneori,unele pustoaice de astea dornice de senzatii tari, distrug casnicii frumoase si pline de iubire, pentru ca orice barbat daca mergi cu cracii goi si te pui la el in brate nu te ia la palme si pana la urma cedeaza!
Astea ar trebui luate pe rand de cap si date un pic de un stalp!

| LoLiTaBella explică (pentru AlinaaAli):

Tin sa-ti spun ca aici gresesti pentru ca de obicei atunci cand apare o amanta e clar ca ceva nu mai merge in acea casnicie.Si eu am fost amanta si atunci cand am aparut eu ei mai stateau impreuna doar de dragul fetitei

| AlinaaAli a răspuns (pentru LoLiTaBella):

Tin sa-ti spun ca aici greseti si tu!
oricat de bine sau de prost ar merge o casnicie, nu ai nici un drept sa te bagi pentru ca pe viitor poate lucrurile se rezolva!
si chiar daca acolo nu merge ceva bine, dupa c te mai bagi si tu, o sa mearga si mai rau! mai ales daca e vb si de un copil la mijloc ar trebui sa stai in banca ta si sa iti vezi de viata ta!

| LoLiTaBella explică (pentru AlinaaAli):

Ok,dar chiar daca nu apaream eu ei mai devreme sau mai tarziu tot ajungeau la divort.Si sa stii ca am avut dreptul sa ma bag pentru ca il iubesc si pentru ca stiam ca relatia lor nu va avea viitor, pe cand a mea a stiam ca va avea viitor

| AlinaaAli a răspuns (pentru LoLiTaBella):

Nu ai deloc dreptate!
nu pune iubirea ta mai presus de un copil si o familie!
stii vb aia,nu iti construi fericirea pe nefericirea altora!
si inca ceva,mai devreme sau mai tarziu,barbatul caruia i-ai fost amanta, cu care poate acum esti impreuna o sa isi gaseasca iar o amanta, asa cum te-a gasit pe tine!
poti sa dormi linistita cand sti ca ai luat tatal de la un copil? sau ca in orice moment poate aflii ca are amanta asa cum ai fost si tu, tot o amanta pentru el!

| Alinaga a răspuns:

Parerea mea este ca intre amanta si c***a este o mare mare diferenta.amanta este acea persoana care se afla intr-o relatie cu un barbat casatorit, dar amanta iubeste daruieste sentimente frumoase sufera si se chinuie pe cand c***a nu pune suflet face sex cu barbati casatoriti sau necasatoriti pentru placere si bani.amanta daruieste toata dragostea sa fara sa ceara nimic la schimb.deci aceste doua cuvinte nu sunt sinonime chiar daca sotiile vad amantale ca pe iste vrajitoare nu amantele sunt vinovate de aceasta relatie interzisa.singurii vinovati(si stiu ca o sa starnesc multe opinii neplacute)deci singurii vinovati sunt sotia:pentru ca nu ii ofera sotului destula atentie sau orice alt motiv si sotul:pentru ca este un bou si ori se simte mai barbat daca are amata, facand 2 femei sa sufere adica pe sotie si pe amanta, fie tot este un bou isi iubeste amanta, dar este prea las ca sa poata divorta de sotie si din comoditate si lasitate accepta 2 relatii in paralel.

| LoLiTaBella explică (pentru Alinaga):

Si eu am aceeasi parere ca tine, dar vad ca nu suntem multi care gandim asa

| Alinaga a răspuns (pentru LoLiTaBella):

Ca sa ajungi sa gandesti asa ori trebuie sa fii implicat in asa ceva ori putina logica. oamenii ar trebui sa fie putin mai deschisi la minte sa nu mai sara atat de repede sa judece sau sa eticheteze o carte dupa coperta. sper ca intelegi ce vreau sa spun.pentru unii este foarte simplu sa judece pe moment decat sa stea 5 minute sa gandeasca mai profund si mai logic si sa si dea seama ca si amantele sunt fiinte umane care au sentimente la fel ca ceilalti si sufera si iubesc si isi doresc sa fie fericite

Întrebări similare