Nu cred că e vorba de a fi șmecher neaparat. E o scuză în plus pentru socializare. Ceri un foc, o țigară poți chiar să intri în vorbă cu cineva de care îți place și să încerci să îl/o agăți fără să pară că ești disperat. "S-a nimerit pur și simplu să fii acolo și să vrei să fumezi o țigară".
Prostia e că oamenii nu realizează că nu ai nevoie de nici un motiv pentru a interacționa cu ceilalți. Cine sare de cu r în sus pentru că "îndrăznești" să îl bagi în seamă e un cretin. Altfel îți poate spune simplu că nu are dispoziția necesară pentru a te asculta.
Prostie e iar că oamenii sunt dispuși să își riște sănătatea pentru ceva care poate fi ușor înlocuit cu obiceiuri mult mai pozitive.
Șmecheria provine probabil din faptul că părinții gândindu-se la sănătatea copiilor interzic așa ceva. Astfel că devine fructul interzis pentru ei. Se simt rebeli, mari revoluționari pentru că bagă o țigară în gură. Lame.
Rar vezi oameni asa ca tine care sunt cu capul pe umeri.
Serios vorbesc.
Mersi pentru apreciere.
Si daca injura,te jigneste, isi vorbeste urat, se comporta ca un gunoi uman, tot smecher e, daca fumezi nu esti smecher e aiurea sa crezi asa ceva, ca daca isi faci tatuaj nu esti dealer de drogurii
De prost si de redus, alta explicatie nu cred ca exista.
Isi pune sanatatea asa in pericol doar ca sa se dea smecher si sa agate c..ve.
Deșteptule
Mersi tu
)) Stai ca acum m/am prins )
Brb merg la o țigară sa moara toți dușmanii
RAY întreabă: