anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce rușinea asta a unora dintre fete/femei de a vedea un bărbat dezbrăcat?
De ce unele își pun mâna la ochi atunci când văd un bărbat gol pușcă? big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei

Poate ca sunt pudice sau le e teama ca vor fi vazute cand fac asta, multe tin cont foarte mult de cum sunt vazute

12 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Romanii au fost mereu pudici, au trait cu conceptia invechita sa nu ne uitam la un strain dezbracat in totalitate ca este o rusine. Acum, lumea s-a mai schimbat, unii dintre ei, caci daca mergi pe la sate o sa auzi zicala "piei drace de aici!" :-))

| Mosotti a răspuns:

Ptr ca nu-l plac, de aia. Ca si un barbat isi pune mana la ochi daca aia e ca dracu ca fizic si grasa sa zicem.

| LoveSleep a răspuns:

Spune, te platesc astia de la TPU sa pui intrebari?
Si de unde le scoti?

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Tu din ce crezi că mi-am luat pământ pe Venus?
Exact. Din banii dați de TPU.

Nu vrei și tu să te bagi? Poate scoți banii de ulei pe luna asta.

| Mosotti a răspuns (pentru LoveSleep):

Le scoate ca multi altii, tu ai impresia ca doar ea isi pune intrebarile astea?
Tu o zici ca si cum doar ea pune astea si nimeni altul, asa ca e aiurea ce intreaba, total fals.
Eu nu mi le pun intrebarule astea, ca nu ma intereseaza sa vad femeia goala, sau nu ma intereseaza sa impresionez (cealalta intrebare a ei), pe nici una pentru ca stiu ca e nonsens, dar daca ma interesa, cine stie, poate intrebam si eu, nu stiu.

De ex o intrebare care mi-o pun eu, e de ce lumea vede rau fetele care fac videochat si pprostituatele?!
Ptr ca eu nu le vad asa deloc, daca as avea o gagica asa nu m-ar deranja daca ma iubeste pe mine si se poarta frumos cu mine.

Intrebarea asta nu stiu daca si-au pus-o si altii. Ca raspunsul este "din prostie si gandire retrograda", asta stiu, dar voiam sa aud din gura lor raspunsuri (mi se pare ca am si pus-o aici intrebarea, dar am uitat).
Ca daca se dezbraca la camera, si ce are zic eu?!
Daca se f cu altii, iar zic, si ce daca?

| sofisis a răspuns:

Vorbim de ce varsta aici? Ca eu nu am prea vazut femei care sa puna mana la ochi daca vad un barbat gol pusca

| Emma30555 a răspuns:

Pt ca nu e iubitul lor, și dacă nu se așteaptă adică nu e o plaja de nudiști cred ca e normal sa se jeneze. Vine și din educație cumva.

| LordCristobal a răspuns:

Da să știi că și unii bărbații se rușinează când văd o fata in curul gol.

| Seba2013 a răspuns:

Pentru ca vointa sau ratiunea lor este sa nu isi trezeasca instinctele. Nu vor sa devina experte in lucruri marunte sau parti minore din ele, considera ca curatenia este mai importanta si suma, iar instinctu doar o parte minora.
Moralitatea lor este ca trebuie sa domine suma ci nu partea. Partea trebuie sa ramana un mediu supus vointei lor, nu sa atenteze contra lor. Considera prorietatea ierarhica a sufletului, iar lucrurile carnale le face sa moara.
Deci au o forma de viata crestina, sunt fiinte spirituale; vor sa fie verzi, proaspate(curat, pur, neîntina), neviciate si infloritoare(a fi în toată frumuseţea, strălucirea).

| Yparisa a răspuns:

Unde ai văzut așa ceva?

| Ornato a răspuns:

"De ce unele își pun mâna la ochi atunci când văd un bărbat gol pușcă?"
Raspuns: Ca sa nu se ude big grin

| GrigorasRotariuIoan a răspuns:

Pentru că "acela" nu este soțul nu este iubitul dânsei! Din instinct ea ar vrea să țipe ca "să se scoată" în caz de o surprinde vreun intrus sau chiar soțul : "-De ce nu ai țipat fă da-ă a dat buzna peste tine Cătălin Cezbrăcatul "? Deci, instinctul îi spune să "se scoată " dar rațiunea îi zice că e bine să profite de oportunitate...și dă-i pompe! O soție, amanta este sătulă de goliciunea masculului ce-l are în dotare și nu ar face asta!

Întrebări similare