anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce s-a sinucis Catalina din "Sin senos no hay Paraiso? Acum imi adusei aminte ca n-am aflat! Nu am vazut ultimile episoade. Rog sa nu ma trimiteti pe net sa ma uit ca deocamdata nu am timp. Spuneti daca stiti motivul sau daca reiese din scenariu ori trebuie sa presupuna spectatorii motivul. Voi ce motiv credeti ca avea?

6 răspunsuri:
| alexaalexandra a răspuns:

S`a sinucis pentru ca nu mai suporta viata pe care o ducea.
stii tu ce viata avea ea.laughing
intra pe youtube si scrie " sin senos no hay paraiso ultimo capitulo" si gasesti finalul
:*

| Pinkyyy;x a răspuns:

Eu di cate am auzit nu mai stiu pe cine a pus sa se intalneasca cu jessica la un restaurant sa o omoare...si catalina s-a deghizat in jessica...si a omorat`o pe catalina in loc sa o omoare pe jessica fiindca, catalina nu mai suporta viata eitongue, cam atat am putut s iti spun:-s cauta mai mult pe youtube

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu de ce sa sinucis catalina dar a fost un film frumos pacat ca nu am vz sfarsitul imi pare rau dar nici eu nu stiu cum s-a terminat

| amy_2311 a răspuns:

Cred ca singurul ei reper in viata era prietena ei, Jessica. Catalina dupa Jessi` plecase la Bogota! Cand a vazut ca a tradat-o si-a pierdut busola! Nici de maica-sa sau de iubitii din viata ei nu avea atata nevoie cum avea de Jessica, era sprijinul ei moral si reperul in viata; cel putin asta e parearea mea. Cred ca unul din motivele pentru. care s-a sinucis a fost ca nu mai putea fi prietena cu Jessica, din moment ce acum o ura! Anumite fete se simt foarte atasate de prietena lor cea mai buna iar Catalina era o astfel de persoana!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Catalina sa sinucis pentru ca nu se mai suporta pe ea insasi si pentru ca a facut prea multe greseli[ca a fost o prostituata, ca la denuntat pe titi, durerea pierderi lui albeiro, moartea fratelui ei, tradarea jessicai

| cristina_9458 a răspuns:

Catalina s-a sinucis deoarece a aflat de la negrul ala ca bogatasul cu care era ea era cu jessica