S`a sinucis pentru ca nu mai suporta viata pe care o ducea.
stii tu ce viata avea ea.
intra pe youtube si scrie " sin senos no hay paraiso ultimo capitulo" si gasesti finalul
:*
Eu di cate am auzit nu mai stiu pe cine a pus sa se intalneasca cu jessica la un restaurant sa o omoare...si catalina s-a deghizat in jessica...si a omorat`o pe catalina in loc sa o omoare pe jessica fiindca, catalina nu mai suporta viata ei, cam atat am putut s iti spun:-s cauta mai mult pe youtube
Cred ca singurul ei reper in viata era prietena ei, Jessica. Catalina dupa Jessi` plecase la Bogota! Cand a vazut ca a tradat-o si-a pierdut busola! Nici de maica-sa sau de iubitii din viata ei nu avea atata nevoie cum avea de Jessica, era sprijinul ei moral si reperul in viata; cel putin asta e parearea mea. Cred ca unul din motivele pentru. care s-a sinucis a fost ca nu mai putea fi prietena cu Jessica, din moment ce acum o ura! Anumite fete se simt foarte atasate de prietena lor cea mai buna iar Catalina era o astfel de persoana!
Catalina s-a sinucis deoarece a aflat de la negrul ala ca bogatasul cu care era ea era cu jessica