| Mariaflorea1234 a întrebat:

De ce sa faci bine dacă te atașezi de cineva care in câteva secunde poate muri, de ce tu sa faci bine și altul îți face rău de ce lumea asta nu mai este ca înainte?

Răspuns Câştigător
| gemeni6226 a răspuns:

Poate era buna cu tine cand erai mica.Cu totii lumea e mai buna cand suntem mici, apoi cum crestem pretentiile lumii fata de noi cresc.
Pot sa-ti sugerez filme din orice epoca doresti ca mereu era si lume buna si lume rea.Depinde cine in ce mediu s-a nascut sau a ajuns cineva -dar nu depinde de vremuri, care au fost sunt sau vor fi.

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Inainte nu murea lumea sau cum?

| Mariaflorea1234 explică (pentru suntserios):

Ma refeream la faptul ca lumea nu mai e așa cum era o data, bună

| suntserios a răspuns (pentru Mariaflorea1234):

Când a fost lumea buna?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Mariaflorea1234):

Ba din contra. Lumea era mai barbara inainte. Faptul ca acum se mediatizeaza orice violenta, te face sa te gandesti ca e asa.

| Mariaflorea1234 explică (pentru StoicAnalysis):

Probabil

| gemeni6226 a răspuns (pentru Mariaflorea1234):

Poate era buna cu tine cand erai mica.Cu totii lumea e mai buna cand suntem mici, apoi cum crestem pretentiile lumii fata de noi cresc.
Pot sa-ti sugerez filme din orice epoca doresti ca mereu era si lume buna si lume rea.Depinde cine in ce mediu s-a nascut sau a ajuns cineva -dar nu depinde de vremuri, care au fost sunt sau vor fi.

| dullcat a răspuns:

De unde stii cum era inainte? Tot oameni suntem in esenta, indiferent de cat avanseaza tehnologia si alte cele, prin urmare avem nevoie de socializare, iubire, siguranta materiala, psihologica etc.E cam intunecat modul asta de gandire al tau.Pai asa te poti intreba direct de ce sa mai traiesti?

Sa stii ca suntem toti personaje care fac atat bine cat si rau, jucand in propriile filme.Nu e nimeni personajul principal bun la suflet 100% si nici personajul negativ 100%.

| Mariaflorea1234 explică (pentru dullcat):

Trăiesc pentru ca îmi iubesc viața, și înainte lumea nu era cum e acum sau cel puțin așa credeam eu, vezi tu credeam ca lumea e roz și pana mea însă acum nu stiu parca e tot mai rău, De asemenea de ce sa îmi iau viața? Dumnezeu mi-a dat viața cu un scop sa fiu pe pământ

| dullcat a răspuns (pentru Mariaflorea1234):

Toti copiii si adolescentii cred ca lumea e roz.Pe masura ce devii adult si avansezi in varsta iti dai seama ca nu e deloc asa, dar ca esti liber/a sa iti faci propria bucatica roz.E un ciclu firesc de schimbare a perspectivei asupra vietii.

| VoidEternal a răspuns:

Ai uitat refrenul:

"O viața mea..."

| Mariaflorea1234 explică (pentru VoidEternal):

Sa încercat o gluma waw încetează sa dai comentarii aiurea

| VoidEternal a răspuns (pentru Mariaflorea1234):

Make me.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De faci bine și primești rău în schimb, don't worry, Dumnezeu apreciază și îți răsplătește.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Dacă ai credință Adevărată în sufletul și inima ta și îl iubești pe Dumnezeu cu Adevărat da cu Adevărat din tot sufletul tău și inima ta vei face bine indiferentă cât rău ai vedea și țiar face un om Fără Dumnezeu fă bine fără așteptări de la niciun om de pe fața pământului Dumnezeu îți vede faptele Dumnezeul îți știe sufletul Dumnezeu îți știe inima Dumnezeu îți știe intențiile tu fă bine indiferent cât rău ai vedea indiferent căta ne dreptate ai vedea și țisar face pe pământul asta idiferent căte trădări vei primi și vei lua în viața asta Tu continuă să-l iubești pe Dumnezeu cu Adevărat da cu Adevărat și de el Niciodată da Niciodată în viata ta sa nu te îndoi sa nu-l subestimezi să-l nu-l învinovățești pe el pe Dumnezeu din cauza la oamenii fără Dumnezeu în sufletul fără Dumnezeu în inima lor acei oamenii se vor schimba pentru orice și ori și cine. Oamenii cu Dumnezeul în sufletul lor Oamenii cu Dumnezeul în inima lor rămâne aceiași cu Dumnezeul.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Săte ferești de omul care minte în numele lui Dumnezeu săte ferești de omul care te întoarce în potriva lui Dumnezeu săte ferești de omul cu răutate în sufletul lui săte ferești de omul cu răutate în inima lui săte ferești de omul cu faptele murdare și sufletul murdar și mizerabil plin de răutate și ură invidie lacomie și prostie oamenii ăștia nu au un Dumnezeu și nici nu-l vor căuta căci ei vor tot cei pe pământul asta ei nu-l caută pe Dumnezeu și vor doar ce aparține pe pământul ăsta