E greu sa spui adevarul.Sa minti e foarte usor.Adevarul e marfa proasta, de export, miroase a alterat.Suntem fortati sa mintim pentru a-i acoperi pe altii.Devine grav cand iti faci din a minti o manie.Desi,din punctul meu de vedere oamenii care mint mi se par intresanti. Te provoaca indirect sa afli adevarul din siroaiele de minciuni
Nu e mai frumos sa minti, e mai degradant. A spune adevarul e un lucru de apreciat. Totusi, ai puterea de a-ti recunoaste faptele.
Mai bine un adevar crud, decat o minciuna frumoasa! Oricum, viata e scurta, nu merita traita in minciuna. Stiu ca am vorbit cu peretii din nou...
Bineinteles ca nu este frumos sa minti, numai ca in viata, sunt anumite situatii, cand minciuna e binevenita. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne facem un obicei din a minti, caci "minciuna are picioare scurte" si cand vom spune adevarul nu vom mai fi crezuti.
O sa folosesc un citat; adevarul este pur si simplu este foarte rar si niciodata simplu.
Mai bine crudul adevar decat o minciuna frumoasa...Desi uneori adevarul ne face mai slabi.