| Marck94 a întrebat:

De ce sa te casatoresti tu ca barbat la varsta de 20-25 de ani? In loc sa te bucuri de tineretea, distractie, libertate, sa ai prieteni, sa mergi la facultate ca sa fii cineva in viata, sa nu depinzi de nimeni! Corect? Sunt multi de 16-25 de ani care au copii fara viitor. Si bunica te sfatuieste cu ceva " însoară-te mai devreme la 18-20 de ani cu o fata buna si sa iti faci o familie ca la 25-35 de ani e tarziu sa te casatoresti si nu prea gasesti fete"

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Acum nu merita sa te casatoresti niciodata pentru ca urmeaza divortul si se pierd bani, chestii materiale iar minorul o sa faca la fel cand ajunge la tinerete, eu zic ca e mai bine sa te lafai in bani toata viata si sa nu pui pret pe o familie care e ceva fictiv gen test de fidelitate cu ciudatu ala la antena 1 care ma facea sa rad cand vorbea laughing

19 răspunsuri:
| Subsemnatul123 a răspuns:

Este o diferenta totala de mentalitate. In vremurile actuale distractia si destrabalarile sunt la moda, pe vremea bunicilor erau comunism si pe atunci lumea traia in sclavie totala, nu cred ca stiau ei de distractii si destrabalari. Acum depinde de fiecare cum prefera.

| GanduriDeCafea a răspuns:

De cand căsătoria vine la pachet cu copii? Poti sa te insori si la 18 ani si sa ai parte de distractie, facultate etc, nu toti ne distram prinpierderea de nopti prin cluburi si bani dati la c...ve. Daca esti singur in viata consideri ca reusesti mai multe? Eu unul nu cred. Dar fiecare cu viziunea lui happy

| Justme1997 a răspuns:

Nici ca fata nu stiu de ce sa te măriți pe la 18-23 dar fiecare face cum vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi ca daca te casatoresti la 20 de ani cu o tipa de 20 de ani, asta inseamna ca nu mai poti merge la facultate, ca nu te mai poti distra si ca nu o sa mai ai prieteni? Nimic mai fals.
Casatoria este o bariera in construirea unei cariere doar daca alegi sa ai un partener cu care nu te potrivesti. Daca alegi sa te casatoresti cu o femeie care iti impune ora la care sa vii acasa, de cate ori pe luna ai voie sa iesi cu baietii la o bere, care iti spune ca trebuie sa iti schimbi profesia sau facultatea, care iti spune ca daca o iubesti trebuie sa renunti la prietenii tai, crede-ma ca nu faptul ca esti casatorit o sa iti strice viitorul, ci faptul ca esti casatorit cu o femeie proasta.
A, daca pentru tine,, distractie'' inseamna sa schimbi tipele cu care faci sex ca pe soseste, DA, nu o sa mai ai parte de genul asta de distractie odata ce te-ai casatorit.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Marck94):

Eu nu ti-am spus o parere personala, ci lucruri reale. Daca esti incapabil sa le intelegi imi pare foarte rau.

| Freya1 a răspuns:

Nu cred ca e vorba ca trebuie sa te casatorestia atunci sau atunci.E vorba de ce simti.
Nici eu nu sunt de acord cu casatoria de la varste prea mici sau tinere, dar nu am nimic impotriva relatiilor.Nu trebuie sa faci copii neparat la 20 de ani, dar nu trebuie nici sa fii singur daca nu vrei.
Sunt foarte multe persoane ce pur si simplu se indragostesc, sau au o situatie nasola acasa si vor sa se elibereze si atunci pleaca.

| darrio2007 a răspuns (pentru Subsemnatul123):

Erau si pe atunci distractii dar mai cu perdea. Nu ca acum, ca se crăcesc unele pe strada in vazul lumii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine te obliga sa te însori la 20ani? Fiecare se însoară când vrea

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Asa si?

Si mie mi se pare o pierdere de timp sa te casatoresti pana in 30 de ani, dar nu ma intereseaza pe mine ce fac altii.

Nu inteleg de ce te mananca pe tine ce fac altii.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Marck94):

Pe deasupra mai esti si retardat. Postezi pe un site pe care toata lumea poate sa vada, iar acum te simti agresat cand cineva are alta parere fata de umila ta parere.

| RainmakerX a răspuns:

In primul rand vezi ca stai prost cu nervii. Daca o sa stai sa te certi asa cu toti cei care au o parere diferita de a ta atunci o sa ai mult de pierdut in viata. Trebuie sa fii mai tolerant cu alte persoane, pana la urma opiniile lor nu te influenteaza cu nimic.

In al doilea rand nu mai vorbi/scrie despre organele tale. Nu este deloc elegant, daca nu oferi respect nu o sa primesti respect. Vezi ca nu te-am certat, poate o sa te ajute candva.

In legatura cu intrebarea ta, te-ai raportat la un interval de varste mult prea mare. Una este sa te casatoresti la 20 de ani, alta este sa te casatoresti la 16. Cred ca e clar ca daca te casatoresti la 16 iti distrugi toata viata. Si la 20 o distrugi dar exista si exceptii. Daca ai parintii bogati si iti continui studiile atunci care ar fi problema? Atata timp cat nu duci lipsa de bani, ai o educatie si nevasta e capabila sa-ti satisfaca "tendintele" atunci poti s-o duci super.

Ce e drept, multi dintre noi nu avem banii necesari asa ca nu se pune problema. Ce naiba sa faci cu un copil cand tu stai in chirie, parintii nu iti dau bani si tu cu prietena ta lucrati pe un salariu minim? Chiar si cu un salariu mai mare, trebuie sa fii nebun sa faci un copil cand nu ti-l permiti.

In alta ordine de idei, ce fraier asculta de ce spun bunicii?
Faci ce simti. Daca ai bani sa-l cresti atunci poti sa-l faci si la 18, e alegerea ta, poate asta iti doresti (chiar daca pentru unii pare un sacrificiu).

Ideea e sa nu ajungi pe la 30 de ani cu mai multi copilasi si sa nu ai cu ce sa-i imbraci, ce sa le dai de mancare, unde sa-i culci.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Marck94):

Da, exact, esti retardat. Da' tu ce problema ai ba, c*catule cu Trompyy? Doar si-a spus parerea.

| IoanaRoman09 a răspuns:

Pentru ca nu toti vor distractie si nu mai stiu eu ce...sunt tot felul de mentalitati.

| mgtow a răspuns (pentru Marck94):

Nici ceva serios nu mai gasesti. Ele vor banii nostri si noi vrem umezeala so frecam cu muschiul nostru, cauta in Youtube test de fidelitate din anul 2008 sau mai devreme si apare un ciudat care e caraghios vorbind.

| mgtow a răspuns (pentru Marck94):

E viata buna sa nu ai legaturi cu nimeni. Curand vor iesi femeile robotizate si vor arata la fel ca astea pe interes. Faci comanda sa arate cum vrei si probabil va veni singura la usa ta. Aia va fi viata

Întrebări similare