| VasileRapidistu13 a întrebat:

De ce sa te faci inginer,programator,medic in tarisoara asta cand poti sa te duci la jandarmi,armata, politie, nu te da nimeni afara, salariile mari, nu e mult de munca mai ales ca sgp-ist daca prinzi la politia militara, ca iei 2500 lei-7000 dar e foarte greu sa ajungi la 7000 si e mult de invatat, multe responsabilitati la job, pentru ce? Ca jandarm iei 4200 la inceput si ajungi la peste 5000 e mult mai convenabil, pensie la 50 de ani, cu exceptia daca iti place sa fii inginer sau programator sau manager sau orice altceva, nu vad niciun motiv de ce nu ai merge catre scolile M.A.I.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mavni a răspuns:

Pentru ca acolo unde e bine, locurile sunt limitate.

Ce ar fi sa fim toti jandarmi, militari, politisti?

| VasileRapidistu13 explică (pentru Mavni):

Stiu ce zici, oricum tot romanul se duce catre meseriile astea ca sunt salarii bune si come on te duci la garda cu o problema nici nu ii intereseaza, la privat e jale daca nu iti dai interesul.

| Mavni a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Asa crezi? Am fost la privat unde au gresit mai rau ca la spitalul de Stat. Nici la cabinete nu te mai iau la ora programata. Stai ca prostu ca vin pilele peste rand. Am stat intr-un loc 2 ore peste programare dupa care am renuntat. M-am si certat cu ei ca sa-mi dea banii inapoi.

| VasileRapidistu13 explică (pentru Mavni):

Pai că medic da, că e respectat jobul dar la restul?