Pentru ca unii stiu cum este sa ajungi la o anumita varsta si nu te mai ia nimeni.
Exact cand tu ti-ai dori sa fii cu cineva.
Pana la un punct, au dreptate, te indruma spre preocuparile normale pentru varsta ta.
Dar cand o fac fara sa fiti apropiati, si ti-o repeta obsesiv, e deja o problema in partea lor, probabil pe la mansarda.
Lumea îți dă sfaturi oricând,alții chiar ajung sa intre cu bocancii in viața ta.
De aceea,ar trebui sa fii ferm și să le asculți sfatul,dar sa nu îl iei in seama, mai ales daca nu e cerut și nici nu știu despre ce e vorba.
Însă în cazul căsătoriei, nu înseamnă că dacă o faci de tânăr sau când ești mai in vârstă, ai și un oarecare grad de succes, ca idee.
Pt ca nu vor sa vada ca tie iti merge mai bine decat lor si vor sa intri si tu in lumea lor
Te salut, eu m-am casatorit la 28 de ani, sotia avand 23. Depinde cat de serios esti in viata, eu personal mi-am dorit familie, am invatat ca in familie te formezi mai bine, nu e sfarsitul ci abia inceputul. Recomand casatoria la orice varsta dupa 18 ani, dar nu mai tarziu de 30 de ani in cazul barbatilor. Recomand fata sa fie mai mica de varsta, intotdeauna fata mai mica de varsta e mai predispusa sa respecte sotul mai mare in varsta.
Chestia cu iubitul dureaza putin, e mai mult bazata pe feelinguri si trairi de moment, in special la inceput, conteaza respectul, iertarea si dorinta de a evolua in bine.
Juramantul inaintea lui Dumnezeu e mai important decat orice lucru. Deci chiar daca treci prin diferite stari, nu abandona. Asa fac cei mai multi din pacate. ( femei si barbati) Promisiunea inaintea Lui e mai importanta decat ceea ce iubim noi.
Dumnezeu rasplateste pe cei care isi tin promisiunile.
Poate pentru ca ei consideră că s-au căsătorit prea devreme sau prea târziu. E un regret de-a lor.
Mindfulness întreabă: