| DomnulPoliticos a întrebat:

De ce se comporta unii asa copilăros în privința hainelor? Nu toți le purtam și folosim? Nu e ca si cum dacă eu îmi cumpăr tricou off white (am deja) 5 copii din Bangladesh vor suferi și vor face foamea doar ca să îmi împlinească mie fițele. Va rog nu credeți tot ce auziți pe tiktok.

4 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Mai mult se referea la inceput la oamenii aia care au doua dulapuri pline cu haine pe care de cele mai multe ori, nu le folosesc. Acum s-a generalizat, trecand la toata lumea laughing

| 4evergentleman a răspuns:

Mai rău e că prin Mall numai haine de copii cu Naruto sau alte desene gândești mai ales la Bershka și Pull&Bear că și cum gen ar reflecta despre generația toată că e una infantila,puerilă, imatura că și cum ar ascunde un mesaj subliminal cert este că, cam au dreptate să nu mai zic de băieți, bărbați care poarta haine toată ziua cu flori sau cu gleznele la vedere și blugii ridicați, cu ăștia o sa mergem noi pe front laughing

| pufulescu0o a răspuns:

Infantilism si infantilizare se cheama si s-au generalizat! Acelasi lucru poti sa il observi si cand este vorba despre "rasism" pe internet. Orice referire umbrit negativa la adresa persoanelor de culoare trebuie sa declanseze o furtuna... in pahar, de parca omori cu mana ta zece copilasi din Ghana!
Si se vrea infantilizarea si feminizarea populatiei fiindca asa vor raspunde mai rapid si eficient la stimulii media, vezi cazul corona covid!
Pentru situatia in sine cu tricoul ma enerveaza nu productia ci pretul exagerat la care sunt vandute. Lucratorii fie ei adulti sau copii primesc cativa centi pentru un tricou care costă 20 de euro.