| jheohy a întrebat:

De ce se enerveaza negrii cand le zici negri? Sunt cumva verzi?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca le zici maronii ar fi naspa, pentru ca negru e un carbune, africanii sant maro inchis

| floresdemayo a răspuns (pentru mgtow):

Și ăia negrii ca tăciunele, de unde mama naibii sunt? ))
https://imgur.com/a/BrljnkG

| RAY a răspuns:

Voi primitivi europei intrebati de asa ceva

| Drimmero a răspuns:

S-a ajuns prea departe cu asta, ok e vorba si de rasism uneori, rasism pe bune, nimic de comentat, oamenii rasisti care judeca doar dupa piele si criterii d-astea sunt primitivi si punct. Dar cand profiti de lucrurile astea si absolut orice chestie o iei ca pe jignire si rasism si victimizare e logic ca vei primi din partea celorlalti numai feedback negativ, in fotbal e la ordinea zilei asta, precedentul cu arbitrul roman Coltescu + multe altele, cu echipe care parasesc terenul de fotbal doar pentru ca unii se victimizeaza mi se pare prostesc, echipele care fac asta trebuie sa piarda automat meciul cu 3-0 la masa verde ca sa-i invete minte sa nu mai dramatizeze degeaba, unii acuza rasisme doar pentru ca li se zice ''tu, negrule'', e ca si cum ai zice ''tu, cheliosule, tu, ochiosule, tu, barbosule''. Miscarea BLM promoveaza cu totul altceva decat esenta, iar lucrurile astea sunt enervante. Sunt persoane de culoare care au un umor aparte si chiar ii iau la misto pe astia din BLM, tot respectul pentru acele persoane care au suficienta inteligenta si nu se lasa manipulati. Peste tot gasesti promovarea miscarii BLM, e o noua miscare, dar sunt curios de o chestie, cand se filmeaza si spun ca-s mandri ca sunt de culoare nu e considerat rasism, dar cand un alb face exact acelasi lucru si spune ca e mandru ca e alb, gata, merita puscarie, batut, omorat, rasistu' dracu. Mi se pare ca se merge prea in penibil, prea panselute. Sunt de acord ca rasismul n-are ce cauta in lume, dar mai sunt si de acord ca aceste panselute sa dispara cu victimizarea asta fara rost, au un talent sa manipuleze termenii incat sa para victime si ceilalti agresori, m-am lamurit de mult de tactica asta, de obicei le iese, dar doar cu oamenii slabi.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu am văzut afro, care să se enerveze dacă-i faci negri. În schimb, am văzut gipsy care iau foc dacă le amintești culoarea.
Sunt și albi, cu inimă neagră. ))

| Catrice a răspuns:

Ca și țiganii de se enervează ca le zici țigani....sau rromi după caz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt o nuanta de maro, nici negri, nici verzi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un cuvânt: sensibiloși.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tiganii de ce se enerveaza cand le zici tigani?