| cornculapte a întrebat:

De ce se incapataneaza omul de multe ori sa se tortureze singur?
Era zicala aia:
'Why do I keep hitting myself with a hammer?
Because it feels so good when I stop.'
Dar sunt unii oameni care nu cred ca se gandesc la momentul in care se vor opri si de multe ori se tortureaza toata viata. Oare la ce ne gandim cand ne facem rau cu mana noastra? Ne lasam purtati prea mult de inima si uitam de ratiune?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Sintem prizonierii propriilor noastre minti"si nu faci exceptie nici macar tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Harciog, de ce iti dai cu parerea, vis a vis felul altora de a vedea lucrurile? Nu esti baiat rau, sau prost intentionat. Uite, mi-am pus si poza reala in avatar, asta asa... ca sa-ti risipesc orice urma de indoiala, sau... sa-ti mai tai din avant.
Cornculapte, raspunsul meu este: lipsa de materie cenusie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puteam pune si eu poza unui barbat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kronstadt si "lipsa materiei cenusie"cum o vezi? Nu cumva tot prin mintea ta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Harciog, te complaci in penibilitate, mai baiatule! Iar, femeia pe care o iubesc si ma iubeste (sic!) crede acelasi lucru. Nu cred ca sunt o asa mare "provocare" pentru. tine. Ar fi interesant de stiut reactia ta, in momentul in care mi-ai baga mana sub toale si, ai da de ditamai "axul cardanic". Ce dracu' mai Harciog, uite, iti fac eu rost de o femeie dispusa sa-ti aline "metehnele". Gratis! In felul asta, toti avem de castigat. WTF! Glumetule... "care esti tu!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveti dreptate "domnule"sint penibil dea dreptul si nu vreau sa raspund jignirilor.Va urez sa aveti parte de femeia pe care o iubiti si care va iubeste. O zi buna.