| nodeerskulls a întrebat:

De ce se omoara toata lumea dupa minunatele fundite?
Nu inteleg aceasta manie pentru fundite, zau. Iti da, nu iti da - dupa mine tot aia este. Din cate stiu eu, majoritatea si-au facut cont aici sa ajute lumea (pe moca), nu sa primeasca recompense virtuale neinsemnate.
Ce ziceti? Va disperati si voi dupa fundite? Sau va este indiferent?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa-ti explic eu ceva. Nimeni nu e aici sa ajute. E un sait de pierdut vremea. Da, sigur, sunt si acele persoane cliseistice care folosesc acest discurs de natura induiosatoare, dar, na, pe mine nu ma prinde. Am mai zis pe undeva, problemele adevarate nu-si gasesc rezolvare pe net.
Cat despre funde, dupa alea se omoara pustii de pana in 14-15 ani. Dau bine acolo la palmares, sunt si colorate,-s faine. Probabil daca s-ar scoate premierea cu fundite traficul saitului ar scadea dramatic, trebuie' sa fie acel ceva sa atraga. Ai vazut cum e manevra si la cursele de caini, cu iepurele pus in fata ca sa-i ademeneasca. Asa si cu fundele.

9 răspunsuri:
| Summer Memories a răspuns:

Mie mi-e indiferent.Ar trebui sa nu se mai premieze cu nimic un raspuns, asa o sa ramana pe TPU doar persoanele care vor sa ajute cu adevarat. happy

| m4them4tic a răspuns:

Sunt absolut indiferent.Raspund intrebarilor pentru ca incerc sa ajut(in mare parte) sau pentru ca nu am altceva mai bun de facut, in niciun caz pentru fundite.Sunt multi copii aici si de aia a aparut aceasta euforie legata de fundite.

| Ana213 a răspuns:

Pentru ca acela e rezultatul,, muncii lor"deci tu nu te ai zbate sa lucrezi undeva 8 ore si sa nu iei bani?

Mie personal nu imi pasa dar asta vad eu rostul celor care se zbat`.

| hugo a răspuns:

Fundita este ca si un premiuhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am nevoie de funde, nu dau, dar nici nu am primit, ajut că vreau, şi fără recompense

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma intereseaza nimic decit un pic de socializare si sa plec in padurile mele.Imi dai fundita?

| Bacemi a răspuns:

Ma bucur cand primesc o fundita pentru ca e o apreciere a unui raspuns pertinent dar nu am gand numai fundite, cand raspund ma gandesc sa ajut cat mai bine persoana respectiva.

| Razvan a răspuns:

N-ai fundite, n-ai valoare.Am zisbig grin
Tu ai zis-o. N-au nicio intrebuintare practicawinking

| Ingerul_4184 a răspuns:

Orgoliul big grin