| RAY a întrebat:

De ce se promovează feminizarea barbatului, masculinizarea femeii, homosexualitatea in lumea occidentala?

In Suedia nu mai exista gen masculin sau feminim, incotro se indreapta lumea asta asa zis civilizata?

10 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Poate ca nu se promoveaza nimic. Poate de fapt asa sunt oamenii asemanatori. Poate inainte se promova ca femeia sa se axeze pe copii barbatul sa fie mai puternic etc. De fapt in zilele noastre e mai usor asa. Poate e si normal. Femeia mai independenta, barbatul are si el slabiciuni. Asta e realitatea. Fizic suntem diferiti dar psihic nu prea. Acum ca unii o iau "razna "de tot asta e altceva. Femeia poate fii puternica si independenta dar sa ramana frumoasa, sexy, barbatul sa nu i fie jena sa si accepte slabiciunile dar sa ramana barbat

| Drimmero a răspuns (pentru Emma30555):

Ceea ce se intampla acum e doar mentalitatea unei minti bolnave, ceea ce nu trebuie acceptata de o minte sanatoasa!

| Emma30555 a răspuns (pentru Drimmero):

La ce te referi? Oamenii sunt normali, de ce spui mentalitate bolnava?

| Drimmero a răspuns (pentru Emma30555):

Exemplele date de Ray in intrebare nu le incadrezi niciunde in normalitate,, eu unul nu am cum sa consider ceva toxic ca fiind normal.

| Endoryus a răspuns:

Oamenii sunt prosti, ce te miri? Barbatii sunt luati de fraieri ca vezi domne nu plangem la Titanic. "De piatra" si rahaturi de genul. Si cand se intampla sa te exteriorizezi ( adica esti fraierit sa crezi minciunile altora, ca chiar da cineva 2 bani pe tine ) esti luat de fraier si batjocorit. Deci cum o dai, bine clar nu e. De asta e bine sa faci doar ceea ce te face pe tine sa te simti bine. Cat despre masculinizarea femeii, eh. Feminismul le baga pe gat " lasa, poti si singura, nu ai nevoie de un barbat langa" si rahaturi de genul. Lumea asta se duce dq de mult. Nimic nou. Acum diferenta e doar ca vedem mai mult ce se intampla in jur. Fie ca afli la TV, din ziar, de pe Facebook etc.

| RAY explică (pentru Endoryus):

Sa inteleg ca multe femei sunt singure in Anglia?

| Endoryus a răspuns (pentru RAY):

Chiar contrariul.

| RAY explică (pentru Endoryus):

Deci nu asculta de proastele alea multe, asta e bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emma are dreptate. Acum mult timp competitia era alta te impuscai pentru femeie, acum competitia e alta daca ai par pe picioare nu te face automat masculin, barbatii se feminizeaza in sensul ca nu accepta mama natura si se plâng de comportamentul femeii.

Deoarece se intâmpla in felul urmator femeia se comporta masculin doar când barbatul e feminin.

| AlexDarius3 a răspuns:

Feminizarea bărbatului o înţeleg prin multe forme, dar cea mai clară este că, ai văzut tu vreun bărbat cocalar de exemplu care în ziua de azi care să nu poarte cercei şi blugii ăia super strâmpţi de zici că-s balerine în devenire? Plus că ne-am mai prostit şi noi dacă credem tot ce ne spun alte persoane culmea chiar străini că dacă nu bocim la Hachiko sau la nunta dintre Vasilica şi Nea Marcel nu avem suflet. Cât la masculinizarea femeilor... gagicile din MMA şi K1 mă aşteptam să arate mai bine sad