Eurovision, este mai mult geopoliticovision: citeste in josul paginii la critici si controverse
https://ro.wikipedia.org/wiki/Concursul_Muzical_Eurovision
"Concursul a fost supus criticilor în ceea ce privește calitatea muzicii și percepția că este afectat mai mult de politică decât de muzică. "
"Concursul este acuzat de mult timp de unii ca nefiind corect din punct de vedere politic, percepția fiind că jurații — și acum publicul — alocă puncte pe baza relației țării lor cu celelalte națiuni mai mult decât pe baza meritelor muzicale ale cântecelor."
"Un alt factor influent este proporția mare de expatriați, minorități etnice și diaspore care trăiesc în unele țări, de multe ori din cauze financiare sau politice. Deși jurații și televotanții nu pot vota pentru țara lor, expatriații și diaspora pot vota pentru țara lor de origine din țara lor de reședință." etc.
Acum cativa ani a castigat tipul cu barba imbracat in femeie, anul trecut, o tipa care a cantat o melodie despre deportarea unor minoritati din peninsula crimeea, anul asta salvador sobral care e gay dupa cate am inteles de la tine si care Portugalia era tara care a participat de cele mai multe ori fara sa castige vreun premiu, dar salvador a salvat situatia.
Cred ca ar trebui sa nu mai fim noi atat de inchisi la minte si sa criticam,ar trebui sa-i acceptam,sunt si ei oameni,au suflet si, cu siguranta, ii doare cand sunt criticati si indepartati de anumite grupuri. Din aceste cauze, sa stii, ca o multime de persoane homosexuale nu-si dezvaluie, de fapt, orientarea, din cauza ca noi, inca, privim acest lucru ca fiind ceva "TABOO". Cum ti se pare normal ca o femeie sa fie cu un barbat, asa li se pare si lor normal ca un barbat sa fie cu un altul, sau o femeie cu o alta (dupa caz). Nu sunt homosexuala, dar nu am absolut nimic cu ei si nici cu promovarea lor. Parerea mea este ca nu sunt "promovati" sunt pur si simplu integrati in societate.
Daca se zicea de la inceput in felul urmator,gen,toti sa le explice copiilor si oamenilor in general ca :
". Sunt oameni care s-au nascut asa, nu pot controla asta, judeca-ti oamenii dupa caracter, nu orientare sexuala. " cred ca s-ar fi evitat multe chestii.
Daca exista asta, nu se mai construia o prapastie intre cei care sunt atrasi de sexul opus si cei care sunt atrasi de acelasi sex.
Daca e gay si are un caracter ok, ce? Care e problema?
E un monstru sau ce, doar pentru ca e gay?
Daca era invatata societatea ca, rahatul te scapa de cancer, il manca.
Nu am nimic cu el, dar a te declara ca esti gay esti cu un pas in fata
Sa te declari in fata cui? In fata cunoscutilor? da, e normal.
Sa fii judecat si barfit.
Extraordinar de mare plusul.
Traim intr-o perioada in care oamenii sunt mai prosti ca de obicei.
Dar da, poate mai sunt si altii pe acolo si se intalnesc.
Ai dreptate si tu aici la ce spui,, eu din cate am inteles, cantaretul Portugaliei e bolnav, iar eu ma gandesc ca oamenii d-aia l-au votat mai mult, pentru un caz social, omului i se face mila cand vede si uita de talent.
Tu crezi ca homosexualitatea n-a fost promovata de la inceput? Acum e doar la apogeu,, sa fim seriosi, oameni homo exista de cand pamantul, nu e ceva nou,, pentru mine cel putin nu e.
Nu ştiam asta despre el şi nici nu mă interesează.Nu poţi să spui că cineva promovează homosexualitatea sau o religie sau mai ştiu eu ce prin faptul că interpretează o piesă foarte bună. Şi chiar de ar fi aşa, piesa rămâne tot bună şi asta ar trebui să fie tot ce contează.
Băiatul a meritat clar să câştige.E pentru prima oară când am votat la eurovision pe cineva. Cântecul a fost muzică pură şi a exprimat o emoţie prin melodie şi versuri.Cine nu e capabil să înţeleagă şi să simtă asta, găseşte alte pretexte pentru a justifica de ce a câştigat.
"Tu crezi ca homosexualitatea n-a fost promovata de la inceput?"
Homosexualitatea e probabil cea mai detestata chestie dupa nazism si holocaust,in aceasta lume.
Sau chiar mai detestata,avand in vedere numarul in crestere de adolescenti rebeli ce se declara admiratorii unui nebun.
"Acum e doar la apogeu"
Din fericire,de-abia acum au inceput sa isi ceara drepturile si sa protesteze impotriva homofobiei.
Dar e drum lung pana la acceptarea homosexualilor in aceasta societate.
Discriminarea extremista cu care suntem indoctrinati de mici,de parinti si de anturaj,ne-a facut sa fim pro-traditie si anti-umanitate.
Pentru ca nu poti fi numit un om bun,daca ai ceva cu niste oameni care nu ti-au facut nimic,oricat de bun esti cu cei ca tine.
Prin urmare, homosexualii nu sunt la apogeu in momentul de fata, doar au inceput sa iasa din carapacea in care si asa nu au fost protejati de discriminare.
De-abia acum incepe o si mai mare discrimnare din partea oamenilor, vazand ca au "tupeu" sa-si ceara drepturile pentru a adopta un copil(lasati la casa de copii de niste parinti heterosexuali foarte buni la suflet, nu)?
Nu cred ca are vreo legatura promovarea homosexualitatii cu castigarea Eurovizionului
In general omul e apreciat pentu ceea ce face, nu pentru orintarea sexuala.
Eu nu am criticat pe nimeni doar am spus ca a fi gay in ziua de azi i europa de vest este ceva de apreciat, iar hetrosexialitatea este vazuta ca ceva anormal
Ura nejustificata.
Pentru ca nu vad cum poti uri pe cineva care nu ti-a facut nimic tie.
Ah,se gandesc la "viitorul" omenirii,si la binele colectiv?
Binele colectiv va fi infaptuit atunci cand discriminarea pe baza de rasa,nationalitate, orientare sexuala, va fi complet eliminata din mentalitatea omului.
Astfel vom trai in comuniune unii cu ceilalti.
Cum spunea cineva:
"Impartim pamantul, nu il detinem".
Si asta mi se pare cea mai potrivita vorba, in contextul violentei politice de-alungul istoriei si discriminatorii.
Homosexualitatea exista demult de prin anii 70-80 a continuat sa existe atat in anii 90 cat si in anii 2000 de a ajuns sa ramana si in prezent promovata destul de mult dar asta este unii baieti barbati au simtit mai mereu ca in sufletul lor se ascunde o fata sau o femeie la fel sta situatia si la fete femei au simtit si ele ca in sufletul lor se ascunde un baiat sau un barbat pe mine nu ma deranjeaza persoanele astea asa mult la urma urmei a fost alegerea lor de ce sexualitate au vrut sa apartina daca asa s-au simtit mai bine plus ca si viata timpul minutele etc sunt de vina pentru aparitia mare a celor homosexuali homosexuale bisexuali bisexuale sau a celor transgenderi exista comunitati la ei lgbt adica lesbian gay bisexual sau transgender in care isi exprima sexualitatea profund foarte profund pentru ca si-o apara in acest fel de eurovision ce pot spune zice este un circ o mizerie de cativa ani de zile din cauza acestor voturi geopolitice si astfel a devenit un concurs politic in toata splendoarea ei lui