| gfdgdscasdada a întrebat:

De ce se pune atât de mult accent pe haine? Ce e cu moda și cu luxul din ziua de azi? Eu locuiesc la marginea pădurii, sunt doar eu cu mama mea, tatăl meu și natura. Locuim departe de civilizație pentru că liniștea, bogăția și armonia pe care o găsim aici, în natură, nicăieri nu o vom găsi. Suntem creștini și ne-am construit o biserică proprie unde doar noi și rudele noastre ne rugăm de 3 ori pe săptămână și nu acceptăm persoane din București în comunitatea noastră deoarece acolo este sodoma și gomora și vrem ca sângele nostru să fie transmis din generație în generație, fără țigani, unguri și corcituri. Am fost 3 zile la București și mi-am pus mâna în cap de ceea ce eu am văzut acolo și de aceea mi-aș dori ca cineva să dărâme definitiv acel municipiu, în numele lui Hristos. București nu este un oraș, este un loc unde oamenii se duc spre rău iar diavolul predomină acolo. Mi-aș dori ca Vladimir putin să distrugă bucureștiul! Capitala hoției și a corupției!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa e ca atunci cand ai fost la Bucuresti sareai peste sinele de tramvai sa nu te curenteze?

| sierra1 a răspuns:

" Eu locuiesc la marginea pădurii...Mi-aș dori ca Vladimir putin să distrugă bucureștiul! "

amice, rămâi unde ești - in pădure - du-te și te mai roagă că ești dus.

Și ce mai cauți pe aici, prin online că serverul e tot la București?

| sierra1 a răspuns:

și mai și ai gânduri necurate, treci și te mai roagă o tură in biserica aia a ta

https://www.tpu.ro/......nzatie-de/

| AdioTPU a răspuns:

Pentru ca ne hranim cu aparente, vrem sa dam bine in societate, stii zicala "haine face pe om". Nu se aplica fiecaruia dar asta e alta poveste. Gandirea ta este una extremista, Hristos nu uraste pacatosul ci pacatul. Noi ca si crestinii nu trebuie sa ne uram aproapele ci sa-l intelegem, sa-i intelegem actiunile si modul de gandire. Fiecare a fost educat in mod diferit iar ce tie ti se pare imoral, bizar altuia i se pare banal, normal.

Întrebări similare