Au prea multa libertate, invatate cu bani din copilarie mai nou si le trebuie cursul ala de training ca sa invete iar viata in familie
Eu am observat mai mereu ca femeile se urasc una pe alta, acuma ca sunt cele mai naibi nu prea sunt depinde cum privesti,daca vorbim de criminalitate,hotie, violenta ca numar de puscariasi barbati sunt mult mai multi,femeile ataca mai mult emotional asta au facut-o mai mereu,ele se ataca emotional, cand injuri o fata pe aia o doare la propiu simte asta, daca injuri un baiat rade si asta e,priveste fetele cand se cearta mai mult se ataca emotional foarte putin fizic la barbati e cam opusul asta pentru ca am evoluat diferit, noi am evoluat cu fizic ele cu emotile, si noi barbati avem sentimente dar recurgem la violenta mai usor, sunt si barbati rai, barfitori, cred ca depinde de fiecare in parte
Pentru ca, chiar asa sunt.
Uite ce intrebari sunt pe TPU, sunt foarte multi baieti care afirma ca si-au marturisit sentimentele unor fete, si au fost refuzati, mai apoi, acele fete se "combina" cu "badboy" care, logic nu le iubesc, si dupa ce sunt "uzate" si parasite, stau si se plang zile in sir ca nu le iubeste nimeni, ca toti baietii sunt la fel, niste porci si niste nesimtiti.
Si sunt mult mai multe cazuri care pot fi spuse, dar cel mai probabil nu le vei intelege daca nu ai fost implicat in ele.
Se spune doar, in realitate sunt doar nebatute. daca le tragi cativa pari pe spinare, cele mai blande fiinte devin.
Un psiholog mi-a spus odată că bărbații nu se pricep în această meserie.
Așa că eu cred că ăsta e motivul: știm mai bine psihologie decât sexul opus și știm cum să vă exasperăm mai ușor, cu sau fără intenție. Vă aflăm punctele slabe și le exploatăm.
anonim_4396 întreabă: