| GoddessMaui a întrebat:

De ce se spune ca nu-i frumos sa intrebi o femeie cati ani are? /:) sau cate kilograme are? /:)
Dar cand ii uiti ziua de nastere, se supara /:)
http://www.youtube.com/watch?v=oUm4MHEeFCY
http://www.youtube.com/watch?v=EL0pTo9Z_XU

Răspuns Câştigător
| DDCC a răspuns:

Asta ține mai mult de bunele maniere, după mine, cred. Fiecare face cum dorește. De obicei la informațiile personale, între prieteni apropiați, nu are de ce să se supere femeia/fata, nu văd problema pentru că prietenilor le poți zice și îi poți întreba orice. Între străini e altă poveste deoarece atunci femeia crede că o întrebi asta cu un anumit scop și în mod sigur nu-i va plăcea(contează mult și persoana).

6 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Buna, pai din trecut este regula asta. nu e frumos pentru ca, daca o femeie spune cati ani are si are 50 sau nu stiu cati, celalalt spune '' vai, te credeam mai tanara''. La barbati e altfel. La ziua de nastere a cam la fel happy. Si daca o intrebi cate kilograme are. e cam penibil ca un baiat sa intrebe o fata cate kilograme are. Incearca tu sa intrebi ocolge ade a ta, sa vezi cum te rusinezi tongue. Asta e parerera mea.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Ce legatura are cu frumosul?
Frumoasa e toata lumea.
Unele persoane se rusineaza pentru ca s-au obisnuit cu standardul de frumusete care il baga astia prin MEDIA.

| Crazyfish a răspuns:

Intreab-o pe nevasta-mea cate kile are si ti-ai capatat primul dusman, ca tot n-aveai!laughing

| oOSaritaOo a răspuns:

E nasol să întrebi o femeie mai mareeeee câţi ani are pentru că se simte săraca nasol că e bătrână. Visul oricărei femei e să fie cât mai tânără! Dar! mie nu mi se pare nimic anormal să întrebi o fată până în 25 de ani câţi ani are. Acum trebuie să-ţi dai tu seama câţi ani are! laughing
Iar despre greutate, fetele care sunt un pic mai grăsuţe se vor ruşina oricând. tongue

| Woodenpints91 a răspuns:

Da cine a zis că nu-i frumos? laughing

Mai bine să o întreb câţi ani are, decât să aproximez eu că are 32 dar ea să aibă 24 şi să se simtă şi mai prost că arată bătrână.

Iar la kilograme, una care nu-i grasă şi arată a om nu se va ruşina deloc. Iar dacă întrebi o grasă, aşa, mai mult la mişto, merită să se simtă prost, că doar nu eu am pus-o să bage şaorme în ea şi să nu facă mişcare.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Pe mine poţi să mă întrebi că nu mă supăr.
Pe curând!