| Delicacy a întrebat:

De ce se spune că perfecţiunea este plictisitoare dacă nimeni nu a ajuns la ea vreodată?

Răspuns Câştigător
| Narcis2007 a răspuns:

Daca perfectiunea e plictisitoare inseamna ca nu mai e perfectiune, ceva perfect nu are defecte

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am auzit asta...
vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa cum rezulta,de fapt, si din intrebarea ta, afirmatia respectiva este o neitelegere a semnificatiei cuvantului "perfectiune", sau mai direct, o prostie.

| Delicacy explică (pentru anonim_4396):

Adevăr grăieşti.

| Xenya a răspuns:

Perfectiunea nu este plictisitoare...este de neatins! happy

| Maya2014 a răspuns:

Daca viata ar fi perfecta, nu am avea pentru ce lupta, nu ar mai exista un sens al ei.Noi suntem dependenti de autodepasire si mereu cautam ceva mult mai bun, aspiram la lucruri marete. Daca totul ar fi perfect, toti am avea acelasi scop: Sa respiram.
Perfectiunea nu exista.Presupun ca este catolagata ca fiind plictisitoare pentru ca suntem obisnuiti sa luptam pentru fiecare lucru minor si atunci cand il obtinem ajungem la fericire.
Avem nevoie de actiune, de adrenalina.Perfectiunea nu ne-ar da sansa sa experimentam toate lucrurile necunoscute noua.

| Delicacy explică (pentru Maya2014):

Perfecţiunea este relativă. Până la urmă, acumulăm experienţe, ne forţăm limitele ca să atingem perfecţiunea întruchipată de noi înşine.

| Maya2014 a răspuns (pentru Delicacy):

Nu,aici gresesti.Ne referim strict la perfectiunea universala, valabila pentru toti.Perfectiunea absoluta e catalogata ca fiind plictisitoare.Perfectiunea aparenta reiese din dorintele si visele noastre.

| Delicacy explică (pentru Maya2014):

Şi care este până la urmă perfecţiunea universală, valabilă pentru toţi?

| Maya2014 a răspuns (pentru Delicacy):

Nu am de unde sa stiu pentru ca nu exista.

| Inemes a răspuns:

Este exact ca in proverbul "Vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca sunt acri"...

| calmopenmind18 a răspuns:

Pai imagineaza-ti o lume in care toate ar fi la fel... e o lume perfecta pentru ca toate sunt egale si nimeni nu e diferit dar e auirea si plictisitor pentru ca nimic nu iese din tipar. Asta si-au imaginat cei care au afirmat asta cred. Pentru a exista perfectiune trebuie sa existe si imperfectiune, pentru ca frumosul sa existe trebuie si uratenia sa existe... Toate sunt un contrast.