Daca perfectiunea e plictisitoare inseamna ca nu mai e perfectiune, ceva perfect nu are defecte
Daca viata ar fi perfecta, nu am avea pentru ce lupta, nu ar mai exista un sens al ei.Noi suntem dependenti de autodepasire si mereu cautam ceva mult mai bun, aspiram la lucruri marete. Daca totul ar fi perfect, toti am avea acelasi scop: Sa respiram.
Perfectiunea nu exista.Presupun ca este catolagata ca fiind plictisitoare pentru ca suntem obisnuiti sa luptam pentru fiecare lucru minor si atunci cand il obtinem ajungem la fericire.
Avem nevoie de actiune, de adrenalina.Perfectiunea nu ne-ar da sansa sa experimentam toate lucrurile necunoscute noua.
Este exact ca in proverbul "Vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca sunt acri"...
Pai imagineaza-ti o lume in care toate ar fi la fel... e o lume perfecta pentru ca toate sunt egale si nimeni nu e diferit dar e auirea si plictisitor pentru ca nimic nu iese din tipar. Asta si-au imaginat cei care au afirmat asta cred. Pentru a exista perfectiune trebuie sa existe si imperfectiune, pentru ca frumosul sa existe trebuie si uratenia sa existe... Toate sunt un contrast.
nykolasoneboys întreabă: