Acesta este unul dintre acele clișee care a fost transmis de-a lungul timpului și care nu are o justificare logică.
Tăierea părului poate fi un semn că o persoană dorește să facă o schimbare în viața ei, dar nu este o regulă care se aplică tuturor.
În cele mai multe cazuri, tăierea părului este doar o decizie estetică și nu are nicio legătură cu schimbările majore din viața cuiva.
Frizura schimba fizionomia oricui indiferent ca e femeie sau barbat, o frizura potrivita formei fetei tale si a trasaturilor te poate avantaja enorm si sa te faca sa arati mai atractiv/a, mai ales cu o combinatie de haine care la randul lor te avatanjeaza, dar asta nu e ceva wow, se stia de mult.
Pentru că schimbările de stil sau comportament nu se pot face peste noapte, așa că cel mai la îndemână lucru e să-ți tai părul.
Și cum obișnuim să ne atașăm de părul nostru și să îi oferim multă atenție și îngrijire, tăierea e percepută ca o schimbare majoră și curajoasă. Eu de câte ori am avut o criză existențială mi-am făcut breton și chiar mă simțeam puțin alt om că era ceva în afara zonei mele de confort .
Dacă își schimba brusc și radical look ul, înseamnă că vrea o schimbare. Dar schimbarea vine din ființa și din dorința ei nu din tunsoare.
De unde tot scoti vorbele astea? "Se spune" cum adica se spune? Cine spune asta?! Iti zici eu ca nu spune absolut nimeni asta.
Excluzănd fetele care sunt inrolate in armata Israeiliană. Cine a m-ai spus asta?
Pai voi nu vorbiti cu fete de unde sa auziti
Eu sunt fată.