anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce se spune despre o femeie care își tunde/taie părul că este pe cale să-și schimbe viața?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acesta este unul dintre acele clișee care a fost transmis de-a lungul timpului și care nu are o justificare logică.
Tăierea părului poate fi un semn că o persoană dorește să facă o schimbare în viața ei, dar nu este o regulă care se aplică tuturor.
În cele mai multe cazuri, tăierea părului este doar o decizie estetică și nu are nicio legătură cu schimbările majore din viața cuiva.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa imprumutat la banca pentru coafura respectiva, banca schimba vieti

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că nu mai vrea să aibă părul lung.

| Drimmero a răspuns:

Frizura schimba fizionomia oricui indiferent ca e femeie sau barbat, o frizura potrivita formei fetei tale si a trasaturilor te poate avantaja enorm si sa te faca sa arati mai atractiv/a, mai ales cu o combinatie de haine care la randul lor te avatanjeaza, dar asta nu e ceva wow, se stia de mult.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Pentru că schimbările de stil sau comportament nu se pot face peste noapte, așa că cel mai la îndemână lucru e să-ți tai părul.
Și cum obișnuim să ne atașăm de părul nostru și să îi oferim multă atenție și îngrijire, tăierea e percepută ca o schimbare majoră și curajoasă. Eu de câte ori am avut o criză existențială mi-am făcut breton și chiar mă simțeam puțin alt om că era ceva în afara zonei mele de confort laughing.

| Emma30555 a răspuns:

Dacă își schimba brusc și radical look ul, înseamnă că vrea o schimbare. Dar schimbarea vine din ființa și din dorința ei nu din tunsoare.

| CostinAlamariu a răspuns:

De unde tot scoti vorbele astea? "Se spune" cum adica se spune? Cine spune asta?! Iti zici eu ca nu spune absolut nimeni asta.

| sammie a răspuns:

N-am auzit de vorba asta, sincer.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Excluzănd fetele care sunt inrolate in armata Israeiliană. Cine a m-ai spus asta?

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

N-am auzit pe nimeni spunând asta în viața mea.

| anonim_4396 explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Pai voi nu vorbiti cu fete de unde sa auziti

| sammie a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu sunt fată. laughing

| Celestina003 a răspuns:

Ca sunt inculți