In general ma simt vinovat de orice, cand ma tai ma simt "liber" ca si cand as fi ispasit pedeapsa
Moooaaama, ce edgy esti!
Iti recomand sa te tai la venele de la incheietura.
Cred că acele fete se rănesc cu lama când se epilează, nu o fac de bunăvoie.Nu cred că se joacă balena albastra.
Ai probleme grave. Fara supărare, dar cei ca tine ar trebui sa dispară.
Si eu m-am tăiat de 2-3 pentru a ma elibera datorită unor probleme de familie, dar am regretat dupa.
Nu plâng si nu am o persoana cu care sa pot vorbi despre problemele mele, de asta am facut-o, dar nu am mai repetat si nici n-am postat o intrebare in care sa spun ca m-as fi automutilat doar pentru a primi atentie.Si prin atentie vreau sa zic hate.De cand m-am automutilat ultima data si am avut parte de probleme am invatat sa plâng pe interior.
Si nu cred ca acel "discret" isi are locul aici.
Majoritatea celor care se taie nu vorbesc cu altii despre asta.
Eu nu vorbesc cu cunostinte despre asa ceva (prieteni nu am)
dar pe net sub protectia anonimatului ma descarc, in lumea reala nimeni nu stie
Probabil pentru ca, in general fetele sunt mai sensibile, si se cred mereu disperate, asa ca recurg la acest act. Baietii vor sa se tina tari, sa nu cedeze, indiferent ca sunt singuri sau asistati. Dar am si o intrebare: De ce te tai? Chiar crezi ca e o rezolvare? Adica exista mai multe metode de a simti ca ai ispasit pedeapsa. Imi pare rau pentru tine!
Poate, dar este si un viciu oarecum imi provoaca placere,
Durerea provoaca stare de euforie, ca sexualitatea
Da, din pacate sunt de acord
Ok, acum nu ma refer la "cultura manelistilor, sau fetele/baietii alfa " ma refer la rockeri, emo
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: