| AndrewTate7789 a întrebat:

De ce se tot vorbește pe toate rețelele sociale ca bărbații sunt efeminati, ca sunt slabi fizic, ca nu mai știu sa se bata, că sunt fătălăi samd, eu vad pe strada altceva, și anume barbati normali, îmbrăcați masculin, într-adevăr sunt mai liniștiți și nu prea se mai angajează în conflicte ce conțin acte de violenta, majoritatea conflictelor sunt doar verbale și în cazuri extreme se ajunge la politie dar îi văd mergând la facultate ori cu copiii de mama, pensati și epilati sunt mai rari și oricum de ce ar fi asta o problema atâta timp cât omul este integru și respectuos poate ca unele pitipoance nu mai au acces la barbati intretinatori iar cei cu bani au pretentia sa își ia pe cineva care e la același nivel social în plus oculta mondiala care vrea sa creeze un al treilea razboi mondial nu poate sa facă acest lucru dacă bărbații sunt non-combativi și liniștiți.
Oare de ce e atâta Tam Tam pe subiectul asta pe tik tok și alte rețele?

32 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Cred ca se refera la multe, de la faptul ca ase epileaza, la faptul ca nu stiu sa faca nimic, nici nu vor sa faca mare lucru, se cred destepti, dar de fapt ei sunt f slabi ca nivel de inteligenta si lista poate continua, nu stiu sa poarte o discutie, is limitati ca educatie, desi fac scoli, ei is la un nivel f slab, se lauda doar, cu alte cuvinte is mai slabi dec it femeile laughing or sa ajunga sa mearga femeile la razboi in locul lor laughing
Nu m-ar mira daca cumva specia nu ar face ceva sa ramana numai femei,, sa dea nastere singure la copii, uite asa barbatul sa dispara din peisaj laughing
Adevarul este ca barbatii din ziua de azi, nu mai sunt cum erau cei din generatiile trecute, desi ca si fizic astia is mai masivi, mai inalti, doar atit, in rest is mai slabi la orice capitol cu generatiile trecute.

Poate e de vina si stemul si viata asta cu tehnologii, desi nu vad aici problema, mai degraba sta in caracterul acestor barbati noi aparuti.

Sau poate doar ni se pare ca barbatii s-au schimbat, pentru ca inainte nu aveam asa de usor acces la informatie, nu vedeam atitea cazuri, atittia oameni de oriunde. Ce vedeam era ce ne inconjura, la stiri nu se batea toba ce stia sau nu stia sa faca X sau Y.

Deci ar putea sa fie ceva subiectiv, desi si nr barbatilor slabi cresc odata cu cresteerea populatiei.De regula cresc nr celor mai slabi compartiv cu a celor mai buni sa le zic asa, asta pentru ca cei mai multi care se reproduc is cei slabi, slabi cu duhu, slabi fizic, adica grasi, fara forme si asa mai departe, asa ca nr de persoane slabi ca si educatie ca si orice este mai mare decat a celor mai normali sa le zicem in felul asta.
Ce am spus este o analzia la ce se vede.Eu cred ca ce se spune ce se vede este subiectiv, sunt si barbati normali si de astia slabi, de acolo si aceasta generalizare.

| AndrewTate7789 explică (pentru relian):

Eu am ajuns la concluzia ca poporul roman e slab și asa era în trecut, totul tine de genetica, cultura samd, în occident oamenii lupta pentru drepturile lor pe cand noi ne vindem pe 2 mici și o bere apoi votam psd, faptul ca Sosoaca, Simion, pnl și psd au procente cu mult mai mari ca Usr este îngrijorător.