Hey „deyutza_6928„ unii baieti apreciaza fetele doar dupa aspect nu vor sa cunoasca o fata sa vada cum este ea si in interior vada si sufletul lor sunt putini acesti baieti care vor si o fata cu un suflet bun si nu o apreciaza numai prin fizicul lor.
Draga Deiuta, tind sa cred ca nu ai intalnit inca baiatul potrivit.Sunt multi, si subliniez MULTI baieti carora nu le pasa de aspectul fizic atat de mult ci pun accentul pe suflet.Probabil te invarti in cercuri nepotrivite.Incearca sa mai schimbi decorul si sunt sigura ca o sa gasesti si baieti cu mai multa minte.
Dar de ce fetele se uita mereu la aspectul fizic al baiatului?
Hai frate, chiar nu conteaza pentru inceput "ce e in interior". Spune-mi tu mie ca nu conteaza absolut deloc aspectul fizic.
În ziua de azi contează mai mult ambalajul decât conținutul draga mea, e adevărat.
Așa cum fetele se uită la aspectul fizic al băieților așa și băieții.
P.S Sunt sigur că mai sunt persoane inteligente care să privească conținutul și nu ambalajul.
Restul?
Turma.
Asa sunt si fetele, prima data se uita la fizicul baiatului, referitor la intrebare careare doua subintelesuri...pentru cei care conteaza doar fizicul sa stii ca sunt doar niste profitori si dornici de aventura
Dar nu neaparat...adica ce toate fetele sunt materialiste? Nu e adevarat poate sa fie baiatul/fata frumoasa dar daca n-are nimic in cap sau in suflet tot degeaba. Si oricum nu toate fetele sunt materialiste.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
lilkid întreabă: