anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce serviciu/servicii online ați avea nevoie pentru a vă ușura munca/viața?

ex: aveți probabil o întrebare referitoare la legislația din România, iar un chatbot vă poate satisface această întrebare, fără a mai consulta un jurist

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt atat de mult servicii online incat nici nu m-as putea gandi la ce ar mai putea aparea util

| gemeni6226 a răspuns:

Din partea mea orice intrebare am avut in legatura cu legislatia am primit raspunsuri foarte exacte si de mare ajutor aici pe TPU de la utilizatorul ioandelasal caruia ii sunt foarte recunoscatoare.In rest m-ar interesa sa fiu la curent cu preturile la lucrari de zidarie dar si asta am deja este un grup pe Facebook meseriasi din orasul de unde sunt si de unde primesc informatiile necesare.As mai avea nevoie de cumparaturi on line daca ar fi produse de calitate dar eu am mai patit ca am primit acus 3 ani cu totul alte produse decat am comandat-sau de as avea bani suficienti (pentru transport )as cumpara de multe ori doar on line caci statul la coada nu e pentru mine nici invirtitul prin magazin cu orele pana gasesc produsul respectiv sau il gasesc dar deja ma epuizeaza cautarile -dar cel mai mult ma deranjeaza citeodata nu casierii caci casierii in ultima vreme marea majoritate sunt model de comportament dar unele sau unii care stau la coada cu telefonul mobil si uita sa inainteze si inca ei se supara cand zici ca de ce nu avanseaza., etc, deci cu clientii care stau la coada am probleme de multe ori-sau iti fac observatie ca in occident e asa si pe dincolo eu ii spun raspicat ca nu suntem in Occident ca suntem in Romania si cui nu-i convine sa plece dar eu daca nu am plecat niciodata sa ma lase in pace cu astfel de idei ca daca voiam Occident ma duceam acolo.