| ThePrinceOfAllSaiyans a întrebat:

De ce simt ca eu sunt singurul care nu vrea sa socializeze deloc cu oamenii si mai simt ca absolut nimeni nu este ca mine?

15 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Dacă ai simții asta, cel mai probabil nu ai mai posta n întrebări.
Dimpotrivă, in cazul tău intervine dorința de socializare

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La cat postezi pe aici, nu cred ca nu vrei sa socializezi.
Poate nu ai gasit anturajele potrivite.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru ThePrinceOfAllSaiyans):

Ba da, orice interactiune dintre doi sau mai multi oameni se numeste socializat. Indiferent ca e online sau in viata reala. Intrebarea asta chiar merita 1 laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Celcestietot a răspuns:

Si eu simt asta, simt ca nimeni nu mai este ca mine laughing laughing. Nu esti tu singurul, mai ai frati in lume, prin munti de exemplu, pustnicii. Esti ursuz (nu intr-un sens rau) happy?

| Justme1997 a răspuns:

La fel, nu stiu daca e doar in capul meu sau adevărat dar îmi pare ca nimeni nu mă suportă.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Justme1997):

E in capul tau cu siguranță. E un simptom al... Deci ai suspiciuni... Ești o persoană ce își petrece toată ziua stand în casa? Socializezi face to face? Sau doar prin intermediul virtual?

| Justme1997 a răspuns (pentru anonim_4396):

Merg la lucru, socializez cu colegele din bun simt. Doua ma tratează prost

| anonim_4396 a răspuns (pentru Justme1997):

Peste tot dai de asemenea specimene happy

| RKBlue a răspuns:

Poate vrei sa spui ca nu vrei sa socializezi cu oameni fata in fata sau nici pe internet,decat daca e ceva de suprafata( ca intrebarile si raspunsurile)
Sunt destui oameni singuratici carora le place sa fie singuratici.
Sunt destui oameni singuratici carora nu le place sa fie singuratici.
Sunt destui oameni care socializaza mult,carora le place mai mult singuratatea.
Si sunt destui oameni ce socializeaza mult, carora le place sa socializeze mult.
A, si mai sunt oamenii ca mine care nu stiu ce vor.
Intr-o clipa vreau sa vorbesc cu oricine,in alta simt ca toti ma urasc, in alta nu vreau decat sa stau singur, in alta... cred ca se intelege rolling on the floor
Nimeni nu e unic cand vine vorba de psihologie si placeri (wow, chiar ma pricep sa fac oamenii sa se simta speciali... )
Poti sa iti alegi o combinatie intre cele mai rele si cele mai bune talente, dorinte, placeri si ganduri, si tot vor mai fi cel putin 1000 de persoane asemanatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi și tu pe la neamuri comunica cu cineva nu sta așa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și eu sunt așa dar depinde de starea de spirit. Sunt zile, ore, în care vreau să fiu lăsată în pace, îmi place să mă izolez, să nu știe nimeni ce fac, asta și pentru că sunt secretoasă și introvertită. Și pe stradă sau în locuri publice, îmi place să fiu eu cu mine, decontectată de ceilalți.

| Mrfear a răspuns:

Ai fost in jurul persoanelor care socializea, probabil nu ai reusit sa te integrezi in grupuri in trecut, poate nu ati avut lucruri in comun, ai fost mai retras. Poate esti mai inchis in tine/introvertit. Uneori nu te simti singur?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mrfear):

Introvertii nu-s inchisi in ei, pur si simplu nu au nevoie de prea mult socializat. Hobby-urile lor oricum nu-s acceptate in tari comuniste precum Romania, fiind evident ca noi (da, sunt introvert) alegem prieteni din strainatate... sau de prin Romania doar daca, prin miracol, au aceleasi hobby-uri sau ceva in comun.