| Ararat a întrebat:

De ce simt unii oameni nevoia sa enerveze alte persoane sau sa le sperie fara un motiv serios? Unii zic ca e "distractiv". De unde vine "placerea" asta? Ii face sa se simta importanti? Si ce spune asta despre ei?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cel mai bine la acesta intrebare iti poate raspunde Violleta2022
La cate raspusuri dramatico-judecatoare are... cred ca are experienta maxima in asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil nevoia de adrenalina, de a șoca, de a face ceva ce numesc ei "amuzant". Unii nu o fac cu răutate, pentru ei pare distractiv, dar alții o fac cu maliție in scopul de a cauza stres psihic persoanei sau persoanelor respective.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Gluma își are gradul și momentul și limita ei distracția și ia își are limita gradul și momentul ei atunci când întreci limita și măsura și în începi să abuzezi de ambele nu are cum sa fie bine și sa nu urmeze și consecințele. Da într-adevăr mulți considera ca glumele făcute de ei/ele sunt cele mai bune sau amuzante și haioase și în acel momentul nu sunt conștienți de cuvintele și vorbele și gesturile care le fac la adresa omului și în loc ca gluma sa fie într-adevăr o gluma sa razi săte amuze acea întâmplare sau povestire care are acel o de spus ei încep sa enerveze oamneii să facă mișto de ei săi pună în cele mai urâte și penibile situația și provocândule multe stări și situați deranjante ei considera asta o gluma am observat și eu în ultima vreme cu agresivitate nesimțirea și multe nu le dau nume nu vreau sa deranjez devine peste nopate o gluma orice prostie și apoi mai este și filmată ne îndreptăm înspre un mare nimic dacă o ținem în felul ăsta și nu avem o mică cunoaștere o mica înțelegere de a ne da seama și înțelegele ca orice își are limită și momentul ei și nu putem face gluma cu anumiți oamenii și nu orice mizerie și este o gluma nu știu nu-mi dau seama nu-mi ajunge gândire și nu pot înțelege astfel de oamenii ce se afla în capul multora și fac asemenea chesti și comportamentul lor și apoi sunt numite glume amuzante și haioase și mai au și așteptarea ca apoi omul sa râdă o data cu el la prostia deja făcut. Eu nu accept glumele cu lovit împins unjurat sau aruncat cu ceva în capul omului astea nu-s glumea pentru mine astea să-le facă cu cine dorește pe maidan sau unde doresc ei da nu cu mine.