| DenqOO a întrebat:

De ce simtim nevoia sa mancam paine?

24 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Eu nu simt nevoia sa mananc paine. De ce? Pentru ca nu are niciun gust. Eu n-am nimic impotriva painii, mananc pizza si focaccia, care sunt pur si simplu paine + ceva sa-i dea gust.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ca suntem romani big grin

Probabil doua variante: ca asa ne-am obsinuit sau ca pe langa cele ce le mancam, ar trebui si niste carbohidrati in plus. Sau senzatia de "rau" sau ca nu intra bine fara paine.

| Mosotti a răspuns (pentru DoarBogdan):

Nu conteaza ce suntem ca romani sau ce, painea e la indemana si tine de foame, e normal sa mancam paine.

| Mosotti a răspuns:

Pai tine de foame, de aia, e baza in satietate, pe langa cartofi si orez, dar painea e la indemana mult mai usor.

| Catrice a răspuns:

Tu simți, eu n-am mai mâncat pâine de mult timp.

| SilentRain a răspuns:

Din obișnuință

| Mayhem666 a răspuns:

Eu nu simt nevoia asta. Mananc paine foarte rar.

Batranii pe de alta parte mananca paine cu absolut orice. Ar fi in stare sa manance paine cu paine.
Bunica-mea mananca si fructele cu paine.

O data mancam niste paste, si ma intreaba bunica-mea de ce nu le mananc cu paine. A trebuit sa ii explic ca pastele sunt facute din acelasi lucru ca si painea, si e ca si cum as manca paine cu paine.

Nu stiu daca am reusit sa o conving.

| oglindasultanului a răspuns:

Ca-i gustoasa si daunatoare.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Pentru ca painea (integrala) contine toti nutrientii de care are nevoiue organismul. Chiar si Biblia o compara cu Cuvantul lui Dumnezeu. Adica este hrana pentru trup in timp ce Cuvantul este hrana pentru suflet.

| chuckmanson a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Nu, nu are. Nu conține deloc vitamina a, d sau b 12 și nici suficienta vitamina b6, C, fier sau proteine. Iar gura ta, ca de obicei, vorbește fără tine!

| Invictusman a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Hey! ce mai faci? Nu te-am mai văzut de mult timp pe TPU, ce ai mai făcut? Ești ok? Toate bune și frumoase?

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru Invictusman):

Nu mai am internet pe telefon. Ca sa fiu vazuta pe TPU trebuie sa ma deplasez 2 km pana la Biblioteca. Si da, iata-ma pe TPU. Si o fac de dragul vostru. Chiar si a celor care ma ignora.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru chuckmanson):

Vitamina B12 este produsa de organism in gura si in intestine. Se poate trai chiar si doar cu paine integrala si apa. Am citit despre calugari care au trait astfel si toti au depasit varsta de 100 ani. Posibil pentru ca nu au consumat paine din faina alba cu E-uri care distrug vitaminele si mineralele continute de painea integrala.

| Invictusman a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Am înțeles. Bine ai revenit scumpa mea.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru Invictusman):

Bine te-am regasit!

| doctorandus a răspuns (pentru Invictusman):

Aia e vrajeala la fel cu "orezul e hrana integrala", de raman asiaticii orbi fara vitamina A.

| doctorandus a răspuns (pentru Invictusman):

Iar marinarii care traiau din paine, peste si apa (de fapt bere sau grog) faceau scorbut.

| doctorandus a răspuns (pentru chuckmanson):

Vitamina B12 o fabrica fiecare om la sfarsitul intestinului gros si o face pe toata cadou WC-ului.

| doctorandus a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Iti mananci propriul rahat? Daca nu, inseamna ca nu beneficiezi de B12 produsa-n intestin.

| mastadont a răspuns:

Pentru că e bună, mie chiar îmi place gustul.
Și eu cunosc pe cineva care mânca pizza cu pâine happy

| DenqOO explică (pentru mastadont):

Asta le intrece pe toate de mai sus.

| Invictusman a răspuns:

Un fost tovarăș manca pâine cu saloane, acum s-o ajuns omul.
Din obișnuință asa cum spune și un user.

| DonEduardo a răspuns:

Eu nu simt.

| Revoluționarul a răspuns:

Eu mănânc pâine deoarece unele alimente au gust prea puternic și pâine îl mai neutralizează. Desigur, nu mănânc tot cu pâine. Pastele, fructele și legumele le mănânc fără pâine.

Întrebări similare