anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sotia mea a bagat divort dupa ce am venit de; afara; fara bani, si o viata, de kko si de chin (fara sa detailez conditziile prin care am trecut ), dar cu speranta ca mine va fi mai bine! dar am incercat, fara sa ma culc pe-o ureche! si am ajuns la concluzia... ca lumea se imparte intre. norocosi si ghinionisti---nu,,; slabi=grashi; destepti=prosti; frumosi=urati; leneshi=muncitori; albi=negri; calmi=intempestivi; bogatzi=saraci.etc

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @falegname! Eu cred că fiecare și-o face cu mâna lui. Este salutar faptul că ai încercat să lucrezi în străinatate, iar condițiile vitrege în care ai supraviețuit ar trebui să te motiveze, să te întărească. Nu dispera, doar tu știi că se poate și mai rău (crede-mă vorbesc în cunoștință de cauză). Bine că ai ajuns acasă, pune-ți ordine în gânduri și ia-o de la capăt. Ca să afli răspunsul la întrebarea ta cred că ar trebui să stai de vorbă calm, chiar cu ea. Dar să nu vă aduceți reproșuri, doar să vorbiți, ca doi adulți. Încearcă să o asculți și abia apoi să-i aduci argumentele tale. Poate există o cale de-mpăcare iar dacă nu, fruntea sus, nu sunteți primii.
Mari succese, vă doresc să vă fie bine.

2 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Nu o lua asa omul in viata se mai satura si de bine nu numai de rau Poate va impacati

| luiza a răspuns:

Cu siguranta trebuie sa cauti alte motive pentru divortul sotiei de tine. In ziua de azi multi dintre noi suntem cam fara bani dar nu ne lasa sotii... Oricum nu dispera, cauta-ti de lucru, maine chiar poate fi mai bine!