Pentru că au bani. Își cumpără haine în fiecare an, de firmă, noi. Nu mi-am cumpărat niciodată haine de la SH. Ține însă de alegerea fiecăruia de unde să-și cumpere haine... O zi bună!
Eu nu prea găsesc SH, si cand cumpăram dateam banii pe imitati de asta cumpar doar original de la producător, numai e moda bazar sau piete, acum s-a mutat la mall
Pentru că o haină (indiferent ce) se îmbracă atât timp cât îți place și până te plictisești de ea.
Nu te îmbraci cu ceva până se rupe și arunci.
E o chestie de mentalitate.
Numai în România pentru mulți o haină reprezintă o investiție. Un lux.
În alte țări, inclusiv aici în Grecia, hainele intră la categoria consumabile. E normal să le schimbi din garderobă după ce le-ai purtat o perioadă.
(Pe de altă parte, e adevărat că în România, raportul dintre veniturile oamenilor și prețul hainelor (și nu numai al hainelor), e într-adevăr năucitor și aberant)
Ciao!
La ei, foarte multi stau in chirie. Se intampla ca uneori sa trebuiasca sa se mute mai des, fie cu serviciul, in alt oras/zona sau fie ca nu le convine sau gasesc o chirie mai buna. Si atunci, de ce sa care dupa ei haine pe care nu le mai folosesc, isi usureaza bagajele de hainele nefolositoare si inutile.
Siai văzut ca unele sunt foarte bune și le ți chiar o perioada îndelungată
Da draga
Alina2017 întreabă: