Tocmai tu pui aceasta intrebare? uitat-te la unele raspunsuri de ale tale si o sa-ti dai singur seama, mai ales acela in care ai facut cioban cu acte in regula un user, rusinicaaaaa!
Draga LUCIFER, daca ai fi citit si intrebarea la care am dat raspunsul 'cioban cu acte in regula' ai fi observat diferenta de nuanta dintre un sfat si o afirmatie. In orice caz problema ridicata in acest topic nu este dezbatuta individualist ci la nivel de societate ca unitate omogena.
Pai ce sa zic eu Tepes Doamne... din nefericire sunt roman dar acest lucru imi faciliteaza o observare forte directa asupra insusirilor nu forte virtuoase ale acestei natiuni. A fi roman imi ofera in acelasi timp o provocare continua - incercarea permanenta de a ma elibera de aceasta conditie.
Dar ce spui despre stupizenia credintei ca poti transa antipatii private odata la 4 ani(prin vot) si, ca tot am zis de credinta, ce spui de stupiditatea prea-credintei superficiale? hai, ca ne caracterizeaza si asta.
cu toate astea, fiecare popor isi are belelele lui, stai linistit, capra vecinului... din astea...
Pentru ca frustrarile si nesigurantele proprii sunt mai puternice decat acceptarea diversitatii
anonim_4396 întreabă:
Anonymus101 întreabă: