| ewen a întrebat:

De ce stupiditatea romanilor se manifesta preponderent prin intoleranta, ignoranta si discriminare?

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Pentru ca asa suntem tratati si noi ca popor de catre stat.

| hamsterx a răspuns:

Pentru ca.nu ne-am nascut in locul potrivitthinking

| Astaeparereamea a răspuns:

Tocmai tu pui aceasta intrebare? uitat-te la unele raspunsuri de ale tale si o sa-ti dai singur seama, mai ales acela in care ai facut cioban cu acte in regula un user, rusinicaaaaa!

| ewen explică:

Draga LUCIFER, daca ai fi citit si intrebarea la care am dat raspunsul 'cioban cu acte in regula' ai fi observat diferenta de nuanta dintre un sfat si o afirmatie. In orice caz problema ridicata in acest topic nu este dezbatuta individualist ci la nivel de societate ca unitate omogena.

| ewen explică:

Pai ce sa zic eu Tepes Doamne... din nefericire sunt roman dar acest lucru imi faciliteaza o observare forte directa asupra insusirilor nu forte virtuoase ale acestei natiuni. A fi roman imi ofera in acelasi timp o provocare continua - incercarea permanenta de a ma elibera de aceasta conditie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti oamenii de pretutindeni se manifesta astfel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar ce spui despre stupizenia credintei ca poti transa antipatii private odata la 4 ani(prin vot) si, ca tot am zis de credinta, ce spui de stupiditatea prea-credintei superficiale? hai, ca ne caracterizeaza si asta.
cu toate astea, fiecare popor isi are belelele lui, stai linistit, capra vecinului... din astea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai chiar asa ewen. tu din care categorie faci parte? uite, eu sunt intolerant. e grav? dar tu? ori poate nu esti roman, si asta te scoate din cauza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intoleranta si discriminarea se invata acasa. Suntem rodul educatiei si al mentalitatilor invechite. Ignoranta e o optiune de viata, poate mai putin dureroasa pentru cel care o are la purtator.

| unionjack a răspuns:

Pentru ca frustrarile si nesigurantele proprii sunt mai puternice decat acceptarea diversitatii