Nu exista ¨nu pot trai fara el¨. oricine poate trai fara oricine.
Depinde cati ani ai. Sper ca nu ai 15 ani
Si in plus, stii motivul despartirii? dar nu de la el, de la alte persoane, impartiale. Cel mai bine ar fi sa te interesezi despre asta inainte sa-ti pui sufletul pe tavá.
Daca crezi ca merita sa-l iubesti...incearca sa-i faci pe parinti tai sa-l cunoasca ...si poate asa se vor convinge ca e bun pentru tine... daca prietenul tau e Ghitacristi76... dupa mine cam multa vrajeala...cuvintele astea siropoase de obicei sunt la vrajeala...sa dovedeasca cu fapte dragostea ...nu cu vorbe ...sa incerce sa iti cunoasca parinti si sa dovedeasca ca te merita... sper ca nu v-m suparat dar si eu sunt parinte ...si asta as astepta de la viitorul meu ginere...acum faceti cum credeti voi...bafta
Cati ani ai? Normal ca te tin ai tai departe de el, un tip divortat nu e visul niciunui parinte pentru copilul lui. Daca esti minora atunci e si mai grav
Gurita eu te iunesc din tot suf si as face orce sa le arat la ai tai ca nu sunt ceea ce cred ei despre mine, eu te iubesc si tu esti singura pentru care merg mai departe si dat tie am putere pentru esti langa mine si de aceea te rog din suf si din dragostea pe care ti-o port nu renunta la noi sunt alaturi de tine si doar asa vom putea merge mai departe si vazand ai tai ca esti fericita cu mine vor intelege, dar trebuie sa avem rabd cu ei, tot ce cont e sa fim imp si sa ne intelegem, te iubesc enorm de mult si am fost, sunt si voi fi mereu langa tine ind cat de greu va fi, te iubesc si am nevoie de tine.